GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Abonament iVy

București Cafenele & Ceainării

Cafeaua de specialitate este scumpă, calitatea se obține prin procese complexe și costisitoare.

Dar atunci când există predictibilitate putem controla costurile mai bine, atât noi cât și prajitorii, si uneori chiar și fermierii. Abonându-vă ne oferiți predictibilitate și vrem să împărțim beneficiile printr-un preț mai bun. Viața e prea scurtă ca să bem o cafea proastă! Haideți să facem împreună cafeaua de specialitate mai accesibilă!

100 Lei / card
Cumpără Card

Cum funcționează abonamentul?

Ne străduim să fie cât mai simplu pentru toată lumea. Cumpărați un abonament în valoare de 100 RON, plătiți numerar sau card iar noi vă dăm un pliant împreună cu bonul fiscal. De fiecare dată când vă întoarceți la iVy noi completăm valoarea produselor pe bază de cafea pe care le comandați până ajungem la valoarea de 150 RON. Dacă depășiți această sumă puteți completa diferența plătind numerar sau card. Și evident, puteți cumpăra un nou abonament.

Abonamentul este transmisibil,este valabil un an si puteți cumpăra cafea pentru toți colegii de birou sau prietenii cu care veniti in iVy.

Ce include abonamentul?

Orice produse pe bază de cafea de la un espresso la keto coffee, cafele la filtru, sau cafele reci. Abonamentul nu se poate aplica cafelei boabe sau macinată cumpărată pentru acasă, băuturilor răcoritoare sau alcoolice, deserurilor sau altor mâncăruri. Abonamentului nu i se pot aplica alte discounturi, reduceri sau oferte.


Niciodată o cafea bună nu poate costa 5 RON.
Dacă beți cafea frecvent, acest abonament este pentru dumneavoastră.
Vă oferim cafea excepțională la cel mai bun preț posibil.

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Abonamentul este transmisibil
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției