GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Card Valoric - Bike Boutique and More

București Magazine

BTQ este un boutique chic in inima Cotroceniului, plin cu biciclete cochete, patine cu rotile, longboards și multe accesorii sportive, alaturi de un service bun si un mic coffee bar senzational.

50 Lei / card
Cumpără Card

Bike Boutique and More - un loc mic, călduros și foarte prietenos, în inima Cotroceniului.

Poate spațiul este mic, însă misiunea este mare – un oraș european, cu oameni liberi, sănătoși și fericiți. Mai mult, un oraș în care doamnele și domnișoareleau curaj să se deplaseze sănătos în trafic și un loc în care acestea să poată veni cu încredere, unde sunt tratate cu respect și admirație.
Atenția oferită fiecărui client este ceea ce ne diferențiază. Oferim consultanță în ceea ce privește cea mai bună bicicletă pentru fiecare și reparăm cu drag biciclete valoroase (monetar sau sentimental). Între timp îți oferim o super cafea, o bere artizanală sau un croissant sandwich pe mica noastră terasă cu flori și mentă proaspătă.

Asta înseamnă biciclitul pentru noi – libertatea de a merge oriunde, la o viteză perfectă pentru a te bucura de peisaj. Sentimentul de prezență. Mândria de a fi primul la semafor. Bucuria de a ajunge la timp la destinație, prin puterea propriilor picioare. Starea de bine pe care o ai după ce faci mișcare și beneficiile acesteia asupra sănătății. Nu este doar un sport sau o metodă curajoasă de a ajunge la birou, este ceva chic care ne definește și prin care ne exprimăm frumusețea interioară. Nu în ultimul rând, este o comunitate încântătoare, ce se adună anual pentru o plimbare în cadrul evenimentului Skirtbike.

De aceea, la noi nu găsești doar biciclete. Bucuria pe roți vine în mai multe forme – patine cu rotile, longboarduri și trotinete. Iarna, când roțile nu se mai învârt prin zăpadă – patine de gheață, skiuri. Bineînțeles, echipament de protecție și accesorii pentru toate aceste sporturi. Mai mult, ceva unic în România: un vehicul super distractiv ce combină biciclitul cu alergarea, antrenând toți mușchii corpului și făcând plibările obișnuite prin parc mult mai inedite- Halfbike.

Dacă și tu crezi că orașul are nevoie de mai puține mașini, că o viață sedentară este nesănătoasă atât pentru trup cât și pentru suflet dar și că o terasă în Cotroceni este locul perfect de vizitat cu bicicleta vara asta, știi pentru ce luptăm. Susține-ne cumpărând un card cadou!

Cu prietenie,
Echipa Bike Boutique and More

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției