GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Bonus Visa*
*Primești mai mult când plătești cu Visa:
Dacă ai un card Visa, fiecare achiziţie de peste 50 de lei îți aduce 10 lei în plus, iar orice achiziție de minimum 100 de lei îţi aduce 25 lei. (Regulament campanie)

Card Valoric - Burger Show

București Restaurante

In fiecare zi punem în scenă un spectacol culinar unic, care încântă papilele gustative ale clienților noștri, oferindu-le o experiență senzorială inedită.

30 Lei / card
Cumpără Card

Prin rețetele noastre, dorim să le oferim clienților o experiență senzorială unică. Iată care este secretul: Carne Red & Black Angus veritabilă - apelăm doar la furnizori de încredere, carnea fiind atent selecționată, pentru a oferi clienților noștri burgeri de cea mai înaltă calitate. Ingrediente 100% proaspete - bucătăria noastră este aprovizionată în fiecare zi cu produse proaspete, de la carne, legume, ouă și lactate, până la sosurile făcute in-house, cum este deliciosul Sweet Onion Sauce, cu ceapă dulce caramelizată în zahăr brun și îmbălsămată în vin roșu. Chifla artizanală extrem de pufoasă - comandăm zilnic zeci de chifle proaspete, presărate cu semințe de susan care îmbracă și desăvârșesc gustul burgerilor noștri. Bucătari certificați, cu experiență - datorăm succesul fiecărei zile priceperii și profesionalismului bucătarilor noștri iscusiți.

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției
Campanie susținută de
  • partener
  • partener
  • partener
Vrei să susții afacerile mici?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.