GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Card Valoric - Caferino

București Cafenele & Ceainării

Bine ati venit in cafeneaua parintilor si a copiilor! Te asteptam mereu cu o cafea buna si un zambet. Am pregatit un spatiu unde parintii pot lucra, se pot relaxa, pot socializa in timp ce copiii vor explora spatiul si se vor juca in siguranta.

Selectează valoarea cardului

Si noi suntem parinti. Si, la fel ca tine, stim cat de dificil este sa ne regasim ritmul. Printre scutece, jucarii si somn fragmentat ne zboara des gandul la cariera, la dezvoltare, la relaxare si socializare. Ne dorim sa iesim singuri, dar ne este dor si de fălcuțele care ne asteapta nerabdatoare.

Dorim sa ne ocupam de proiecte profesionale, dar ne simtim vinovati ca trebuie sa ne rupem de langa pui. De aceea am creat acest spatiu. Un loc unde poti lucra cateva minute neintrerupt in timp ce copilul se joaca.

Unde poti deschide o carte pe care nu trebuie sa o citesti cu voce tare. Unde poti bea o cafea buna in timp ce copilul participa la un curs. Unde poti discuta cu prietenii fara sa te simti vinovat ca duci copilul intr-un loc nepotrivit.

Este locul creat special pentru momente minunate impreuna cu cel mic, separat sau impreuna, pentru ca avem "cafea” si gustari chiar si pentru cei mai mici.

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției