GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Card Valoric - Calbau

Suceava Magazine

Calbau nu este doar un brand de îmbrăcăminte. Creat la sfîrșitul anului 2019 de către o echipă care crede în responsabilitate, colaborare, confort, bunătate și, mai mult decât orice, în grija pentru corp, Calbau este o comunitate de oameni care se reunesc cu o misiune comună - aceea de a asigura nevoile și de a educa dorințele bărbatului de azi.

180 Lei / card
Cumpără Card

Înainte să punem lucrurile în mișcare, și noi ne-am surprins angrenați în același ritm arzător al acestei lumi aprige ca o cursă. Prinși în focurile vieții de antreprenori, am simțit aceeași oboseală apăsând pe umeri. Apelurile târzii nu încetau niciodată, dar erau binevenite. Casa a devenit un birou, cafeaua a devenit tot mai mult stătută și rece, întâlnirile continuau să își facă locul în program, termenele erau mereu amânate, cina târzie a fost din ce în ce mai des înlocuită de gustări scurte și comenzi reci. Iar corpurile noastre resimțeau toată această presiune.

E nostim de cât de puțin este nevoie de fapt pentru a face un pas înapoi, a respira, și a ne reaminti că nu suntem invincibili. O ceașcă de cafea caldă poate schimba o lume întreagă. O fereastră deschisă asupra unui oraș care preț de câteva secunde stă nemișcat. Afundatul relaxat în confortul scaunului de birou în vreme ce te feliciți în liniște pentru un alt proiect terminat. Aceste mici momente îți alcătuiesc ziua și te țin în picioare. Aceste mici guri de aer care vă reamintesc să vă revizitați din când în când sinele, așa cum ați face-o cu un prieten, și să întrebați cum mai merge.

Pentru noi, au fost simple piese de îmbrăcăminte. Un tricou vechi care ne amintea de ”acasă”, o pereche veche de pantaloni de alergat demodați care ar fi putut aduce înapoi confortul atunci când termenele păreau să ocupe jumătate din apartament. Atunci ne-am dat prima dată seama de cât de puțin e nevoie ca să oferi puțină grijă trupului tău. Dar am putea-o face într-un mod educat, durabil și elegant în același timp?

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției