GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Card Valoric - Clay Play

București Ateliere & Școli

Centrul de ceramică și olărit ”Clay Play” este un loc special, unde arta se îmbină cu tradiția, unde poți achiziționa obiecte de ceramică tradițională sau modernă și poți experimenta prelucrarea, modelarea și decorarea lutului la roata olarului!

180 Lei / card
Cumpără Card

Atelierul Clay Play Ceramica împlinește în noiembrie 2020 5 ani. Am găzduit copii, părinți, adulți, bucuroși cu toții să se joace cu lutul. Să se mozolească, să se conecteze cu pământul, să îi dea formă, să îl picteze, să învețe să își accepte greșelile, să zâmbească și apoi să o ia de la capăt până când sunt mulțumiți de rezultat sau rezultatul nu mai contează, fiind depășit de bucuria procesului în sine. Voi toți care ne-ați trecut pragul știți despre ce vorbim.

Am păsit alături de copii în taberele Creative Coaching Camp care ne-au trasat drumul catre infinit.

Am făurit din lut o ceșcuță, apoi o vază, o farfurie, un bol. Am început cu stângăcie și am continuat cu îndrăzneală și cu credința că atunci când punem suflet în ceea ce facem ne umplem de bucurie și împrăștiem bucurie. Și așa a fost.

Au venit vremuri dificile și la noi, și la voi. Stăm acasă, pentru siguranța noastră a tuturor, însă ne gândim cum putem totuși să rămânem pe linia de plutire până redeschidem atelierul pentru voi. Iar pe de altă parte ne gândim cum putem și noi să contribuim.

Acum, totul este despre împreună. Acum înțelegem că doar fiind unii alături de ceilalți putem trece mai ușor de această perioadă de încercări pentru noi toți.

Așă că am creat un Gift Card cu 3 intrari la preț de 2, la atelierele de olărit de la Clay Play.
Costul Gift Card- ului este de 180 lei ( costul a 2 ateliere)

Cumperi acum si iti modelezi visele mai tarziu.
Valabilitatea cardului este de 1 an.

10%din costul Gift Cardului vor fi donați către o altă cauză, iar restul îl folosim noi pentru a susține facturi, chirie, salarii și a vă putea oferi în continuare serviciile noastre.

Vă multumim tuturor pentru incredere și sustinere!

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției