GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Bonus Visa*
*Primești mai mult când plătești cu Visa:
Dacă ai un card Visa, fiecare achiziţie de peste 50 de lei îți aduce 10 lei în plus, iar orice achiziție de minimum 100 de lei îţi aduce 25 lei. (Regulament campanie)

Card Valoric - Contemporan Hair Space

București Beauty

Dacă locuiești în București și îți propui să îți petreci ziua plimbându-te prin galerii de artă, este posibil să intri la @contemporan.
Te aștepți să fie o galerie de artă ca toate celelalte și nu mică îți va fi mirarea să descoperi că, de fapt, acest loc găzduiește atât o galerie de artă, cât și un salon de coafura....două forme de artă atât de diferite care, totuși, conviețuiesc în deplină armonie.

350 Lei / card
Cumpără Card

Proiectul însuși este gândit astfel încât, cu cât înaintezi, să ai senzația de ceva nou-CONTEMPORAN, diferit de tot ceea ce ai văzut până acum. Se dorește ca acest concept să îți ofere posibilitatea de a privi arta dintr-o perspectiva diferită.


Obiectul central, cel care face legatura dintre coafură și arta, este oglinda. Ea reflectă imaginea clientului nostru ca pe un -portret ce are pe fundal lucrarile de artă ale unor artiști emergenti dar si artisti consacrati, care, o dată la trei luni, se perindă pe pereții galeriei.
Oglinda este martorul schimbarii continuie ce are loc aici: schimbari de look, tunsori shag, mullet, bob-uri, etc., realizate de Alexandru Munteanu
Astfel, la noi nu există monotonie, ceea ce înseamnă că orice revenire promite o nouă experiență.


Proiectul a fost initiat in vederea crearii de evenimente expozitionale colective, solo show-uri, performance-uri. Spatiul se transforma periodic in galerie.
Cu mult entuziasm si energie. Asa am inceput proiectul artistic @contemporan in urma cu 2 ani, pe strada Stirbei Voda 56. Cu aceeasi dorinta deschidem pentru public cea de-a doua locatie @contemporan, de data aceasta in colaborare cu @garajgallery - un spatiu artist-run, aflat pe Lascar Catargiu nr 3 alaturi de Denisia Calin.

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției
Campanie susținută de
  • partener
  • partener
  • partener
Vrei să susții afacerile mici?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.