GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Experience Transylvania In Style

Sibiu Transilvania Experiențe

Experience Transylvania In Style (2 pers, Mălâncrav)

- 2 nopti cazare conacul Apafi Malancrav
- 2 x mic dejun si 2 x cina
- 2 x cosuri de picnic pentru pranz in livada sau pe deal

1860 Lei / card
Cumpără Card
Despre Cardul "Experience Transylvania In Style - 1860" - Experience Transylvania

Casele noastre tradiționale de oaspeți sunt case istorice, de patrimoniu, așezate în 7 sate săsești din Transilvania: Biertan, Richiș, Alma Vii, Viscri, Criț, Mălâncrav și Florești, dar avem și o casă frumoasă în Breb, Maramureș. Vă așteptăm să stați la noi într-o casă tipic transilvăneană, administrată de o familie din sat. Casele sunt păstrate în mare parte așa cum erau locuite acum 100 de ani, cu tot cu obiectele originale.
Suntem un business social astfel că, în timp ce veți lua o porție îndestulătoare de tihnă, relaxare și viață bună, veți contribui de fapt la menținerea unui stil de viață tradițional care riscă să se piardă.
Atunci când rezervați o casă la noi, când cumpărați produse locale sau când încercați gastronomia locală susțineți o Transilvanie autentică, ai cărei locuitori continuă să trăiască așa cum au făcut-o dintotdeauna.
Promovăm servicii oneste și suntem interesați de un schimb echitabil între locuitorii Transilvaniei și turiștii care aleg să o viziteze stând la noi. Deci vă așteptăm să ne cunoașteți și sperăm ca, odată ce înțelegeți importanța demersului nostru, veți susțineți cu plăcere munca noastră în aceste sate.

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției