GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Bonus Visa*
*Primești mai mult când plătești cu Visa:
Dacă ai un card Visa, fiecare achiziţie de peste 50 de lei îți aduce 10 lei în plus, iar orice achiziție de minimum 100 de lei îţi aduce 25 lei. (Regulament campanie)

Card Valoric - Fabrica Grivita

București Restaurante

Bere de mână și suflet.

Bucură-te de libertatea pe care o ai să alegi!
Ce bei. Ce asculți. Ce simți. Ce trăiești. Ce ești.

150 Lei / card
Cumpără Card

Bere Grivița este înainte de toate, un brand cu suflet tânăr.

Dacă toate poveștile încep cu A fost odată, a noastră ar putea fi descoperită pe Am ascultat odată…

O idee înflorită pe acordurile unui festival de profil, cu muzică bună pe fundal – atmosfera perfectă. Ne-am declarat cuceriți de berea artizanală și îndrăznim să spunem că a fost dragoste la prima degustare. Mai apoi, întoarcerea în cotidian și chiar România, ne-a găsit ca tineri corporatiști și oameni responsabili pentru administrația publică.

Dar pentru că niciun costum nu cunoaște gustul libertății ca atunci când faci ce simți, am decis că vom întreprinde ceea ce ne dorim cu adevărat, propria noastră fabrică de bere. Una care să ne reprezinte pe noi și pe tine, cel care la sfârșit de program vrea să fie în acord cu ceea ce simte și gândește.

Nu o să spunem că a fost ușor, pentru că n-a fost, dar după 2 ani de visat, ideea noastră a câștigat forma dorită. Dacă știi cum este să ajungi la capătul unei călătorii lungi, chiar inițiatică, la care nu doar găsești luminița ci și poteca propriu-zisă, atunci știi cum ne-am simțit.

Acesta nu este nici pe departe un manifest încheiat. Suntem în plin proces de cunoaștere, am aprofundat și continuăm să o facem cu mult know-how din construcții, marketing, dar și branding. Suntem hotărâți ca fiecare pas făcut să fie parte din drumul care ne aduce mai aproape de ținta noastră, iar berea Grivița să devină un nume de referință în industria berii artizanale.

Și pentru că ne dorim transparență absolută încă de la început, vestea bună este că poți vedea berea prelinsă în paharul tău, chiar din tancul de producție.

Bucură-te de prima fabrică de bere transparentă care curge pe limba ta:
autentic, liber și asumat.

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției
Campanie susținută de
  • partener
  • partener
  • partener
Vrei să susții afacerile mici?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.