GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Bonus Visa*

*La fiecare achizitie cu cardul Visa a unuia sau mai multor vouchere de +50 lei îți adăugăm 10 lei, iar pentru +100 lei îți adăugăm 25 lei.

Card Valoric - Friddi Gelato Experience

Sunt multe feluri in care fiecare dintre noi putem sprijini afacerile mici in aceasta perioada.
Cel mai simplu si mai la indemana este sa cumperi acum un gift card sau un voucher pe care sa il folosesti dupa ce trece nebunia asta.
Pentru ca poate asigura supravietuirea unui business la care tii. Si mai important decat atat poate oferi o minima siguranta si protectie oamenilor care lucreaza pentru aceste business-uri.

#sustinemafacerilemici

50 Lei / card
Cumpără Card

Friddi este un gelato shop deschis în 2019 în grădina urbană a complexului Landmark (Vasile Alecsandri 4, zona Piața Romană;. Friddi produce în laboratorul propriu o selecție de gelato și sorbetto artizanale, după rețete italienești autentice, folosind ingrediente de top. O parte dintre acestea sunt certificate BIO și DOP (Denumire de Origine Protejată), precum fisticul de Bronte, alunele de Piemont sau vanilia de Tahiti. Friddi acordă o atenție deosebită ciocolatei, așa încât a adus în premieră în România ciocolata Domori, un brand recunoscut pentru misiunea sa de salvare a celor mai rare soiuri de cacao și prima companie din industrie care a controlat calitatea întregului lanț de aprovizionare, începând cu plantațiile de cacao din America Centrală și de Sud până la producția finală a tabletei de ciocolată (bean-to-bar). Această ciocolată este folosită și în prepararea sorbetto-ului de ciocolată de la Friddi. Gama de sorbetto include și o selecție de arome de fructe, precum mango și fructul pasiunii, capșuni, caise, lămâie si altele, toate vegane, fără lactoză, ou, alte ingrediente de origine animală și fără gluten. Gelato-ul pe baza de lapte este preparat exclusiv cu lapte pasteurizat BIO. Din meniul Friddi mai fac parte tiramisu și affogato, un preparat iconic pe bază de espresso și înghețată de vanilie, iar meniul de băuturi mai cuprinde cafea de specialitate și prosecco. Shop-ul are un spațiu generos de stat, atât la interior cât și pe terasă. Locația este “wheels-friendly”, având acces facil cu bicicleta, trotineta sau căruciorul. 

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției
Campanie susținută de
partener
partener
partener
Îţi place proiectul nostru?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.