GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Bonus Visa*
*Primești mai mult când plătești cu Visa:
Dacă ai un card Visa, fiecare achiziţie de peste 50 de lei îți aduce 10 lei în plus, iar orice achiziție de minimum 100 de lei îţi aduce 25 lei. (Regulament campanie)

Hands-On Workshop

Brașov Ateliere & Școli

Hands-On Workshop la alegere intre:
- Tehnici de preparare a cafelei (espresso sau metode alternative)
- Introducere in lumea cafelei de specialitate
- Durata workshop: 3 ore (practica inclusa)

#sustinemafacerilemici

100 Lei / card
Cumpără Card

Habitat Concept Room este așa cum îi spune și numele, o comunitate, una ghidată după aceleași valori, un loc menit să aducă împreună oameni cu aceleași orizonturi către preferințe de cafea de specialitate, doritori să cunoască și să se lase cuceriți de o lume fascinantă, bogată în gust, aromă și poveste. Un spațiu cozy, în care oaspeții devin ca o mică familie.

Amplasată intr-o clădire veche din centrul Brașovului, cafeneaua infuzează un look rough industrial, cu elemente predominant naturale și un mix de elemente neșlefuite. Lemnul, plăcile de OSB mai exact, reprezintă elementul principal, completat perfect de o căramidă veche, plante naturale și o paletă cromatică restrânsă la gri, verde și negru. Lumina naturală inundă spațiul, contribuind la o atmosferă caldă, intimă, prietenoasă. Cafeneaua este fragmentată în mai multe zone, fiecare menită să ofere o experiență diferită: zona barului, dedicată socializării și celor curioși să afle mai multe despre tehnici de preparare și originile folosite, o zonă mai retrasă, perfectă pentru o întâlnire cu prietenii și un mezanin, special conceput pentru toți cei care au libertatea de a lucra în afara biroului. Lipsit de agitația orașului, facilitând accesul la prize și un decor care inspiră, locul poate face minuni pentru productivitate și creativitate. În plus, pentru cei care își doresc să intre cu adevărat în lumea fascinantă a cafelei, locul dispune și de o sală de training-uri, unde se organizează periodic diverse workshop-uri și evenimente.

Băieții din spatele barului au îmbinat pasiunea pentru acest domeniu cu toate cunoștințele deținute și sunt acolo în fiecare zi să transmită tuturor ceea ce știu să facă. Pentru ei, fiecare ceașcă de cafea este o experiență unică, fiecare înghițitură înseamnă o nouă provocare senzorială de a găsi un echilibru pe care să-l împărtășească cu toți cei care le trec pragul.

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției
Campanie susținută de
  • partener
  • partener
  • partener
Vrei să susții afacerile mici?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.