GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Bonus Visa*
*Primești mai mult când plătești cu Visa:
Dacă ai un card Visa, fiecare achiziţie de peste 50 de lei îți aduce 10 lei în plus, iar orice achiziție de minimum 100 de lei îţi aduce 25 lei. (Regulament campanie)

Card Valoric - Hello Donuts

București Dulciuri

Din dorinta de a crea ceva absolut delicios si proaspat, am deschis in inima Bucurestiului un magazin cu cei mai TASTY #Donuts!

Hello Donuts - Niceee... to taste you!

30 Lei / card
Cumpără Card

La inceput, a fost chiar cuvantul… DONUTS. Am vrut sa preparam un donuts autentic, onest, savuros la maximum.

Pentru asta am experimentat peste o suta de retete si ingrediente, apoi le-am analizat intr-un laborator specializat de analiza senzoriala. Am ales doar acele ingrediente care au trecut testul “clean label & natural source”.

Stiam ca o cerinta importanta pentru un donuts bun este sa se foloseasca o tehnologie superioara. Asa ca am ales utilaje moderne care sa indeplineasca cerintele de siguranta alimentara.

La toate, am adaugat priceperea si dragostea noastra de a realiza lucruri bine facute in fiecare zi. Au rezultat mai multe variante de Hello Donuts! deliciosi, pe care vrem sa le imbogatim in continuare.

Avem grija sa ii producem proaspeti in fiecare zi, dar poate nu suntem singurii care facem asta pe planeta. Insa ceea ce va promitem este un moment de mare placere. Pentru ca in final nu am creat doar niste donuts bune, ci niste Hello Donuts! pe care sa vrei sa le intalnesti iar si iar.

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției
  • Pentru fiecare card achizitionat veti primi un bonus de 10 RON in locatie
Campanie susținută de
  • partener
  • partener
  • partener
Vrei să susții afacerile mici?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.