GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Bonus Visa*
*Bonus la fiecare achizitie:
  • cu cardul Visa a unuia sau mai multor vouchere de +50 lei îți adăugăm 10 lei, iar pentru +100 lei îți adăugăm 25 lei (Vezi regulament).
  • cu cardul Visa de la Raiffeisen a unuia sau mai multor vouchere de +50 lei îți adăugăm 20 lei, iar pentru +100 lei îți adăugăm 50 lei (Vezi regulament).

Card Valoric - Maison du Savon

Cluj Beauty Magazine

Produsele naturale pentru ingrijirea corpului fabricate artizanal, produsele ecologice pentru ingrijirea casei si sapunurile cu traditie de sute de ani, au in comun autenticitatea, grija pentru sanatatea intregii familii si pentru mediul inconjurator.
Produse bio de cosmetica fabricate traditional in sudul Frantei.

75 Lei / card
Cumpără Card

La Maison du Savon de Marseille a deschis primul magazin in Cap d'Ange, in 2007. Acesta a fost inceputul unei retele de magazine si parteneriate la nivel mondial, astfel ca in prezent marca detine circa 30 de puncte de vanzare in Franta si peste 200 in Europa, Asia si Africa de Sud.

Cu o gama de peste 250 de sapunuri parfumate cu esente naturale din Grasse, La Maison du Savon de Marseille este lider al pietei franceze in acest domeniu. Compania are in portofoliu peste 800 de produse pentru ingrijirea corporala dar si pentru casa.
La Maison du Savon de Marseille este membra a FEBEA, Federatia Franceza a Intreprinderilor din Industria de Frumusete, apartenenta ce o obliga sa respecte reguli stricte de fabricare si sa imbunatateasca permanent formulele produselor sale.

Cu o gama de peste 250 de sapunuri parfumate cu esente naturale din Grasse, La Maison du Savon de Marseille este lider al pietei franceze in acest domeniu.
Produsele cu ingrediente naturale pentru ingrijirea corpului, produsele ecologice pentru ingrijirea casei si sapunurile cu traditie de sute de ani, au in comun autenticitatea, grija pentru sanatatea intregii familii si pentru mediul inconjurator.

Va invitam cu drag in lumea noastra parfumata, La Maison du Savon de Marseille!

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției
  • Cardul este valabil doar pentru magazinul din Cluj
Campanie susținută de
  • partener
  • partener
  • partener
  • partener
Vrei să susții afacerile mici?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.