GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Card Valoric - Mantuleasa 40

București Restaurante

O să te lingi pe degete!

Fii binevenit la Mântuleasa 40, restaurantul unde misterul și magia din romanele lui Eliade se împletesc cu gustul preparatelor delicioase, gătite pe loc.
Te poftim să visezi cât e ziua de lungă, sub parfumul florilor din grădina noastră sau în atmosfera enigmatică din casă.

100 Lei / card
Cumpără Card

Situat in inima Bucurestiului pe strada Mantuleasa la numarul 40, in apropiere de bulevardul Carol I, restaurantul Mantuleasa 40 va invita sa redescoperiti placerile tihnite ale unei mese bune in oras alaturi de familie sau colegi. Fie ca este vorba de mic dejun, pranz sau cina vă asteptam cu o atmosfera intima si prietenoasa alaturi de savuroasele noastre preparate cu specific traditional românesc precum și cu delicii din bucataria internatională.

Restaurantul nostru dispune de un salon cu o capacitate de 70 locuri si o terasa încăpătoare și luminoasă cu o capacitate de peste 60 locuri amenajate într-un cadru natural linistit si racoros, locul ideal pentru o masa de prânz în zilele toride de vară.

Atât gustul desăvarșit al preparatelor noastre gătite cu multa pricepere de bucatarii nostri, cat și amabilitatea și buna dispozitie cu care personalul vă întampină, întregesc bine cunoscuta noastră ospitalitate și sloganul “Hai să te lingi pe degete!”

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției