GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Card Valoric - Merani Desserts

București Dulciuri Producători locali

Din pasiune pentru cofetărie, pentru gustul bun, dar în același timp și pentru pasiunea pentru frumos, în anul 2019 a luat naștere laboratorul de cofetărie Merani Desserts.
Merani Desserts este un laborator de cofetărie modernă, unde îmbinam creativitatea, bunul gust și ingredientele premium, pentru a crea deserturi rafinate, prăjituri și torturi pentru momente speciale sau evenimente.

50 Lei / card
Cumpără Card

Ajută-ne să te îndulcim în continuare!

Merani Desserts este un laborator de cofetărie deschis în 2019 și are ca obiect crearea unor produse sănătoase și moderne din gama premium, în procesul de producție fiind folosite numai ingrediente naturale de cea mai bună calitate, precum ciocolată belgiana și frișcă naturală franțuzească. Produsele noastre sunt proaspete și nu conțin conservanți sau coloranți artificiali.

Pastry chef-ul nostru, Georgiana, s-a format alături de Pastry Chefs de talie mondială precum Antonio Bachour, Amaury Guichon, Nina Tarasova, Gregory Doyen, Richard Hawke, Ksenia Penkina, iar în această formare se adaugă experiența profesională dobândită în laboratoarele de cofetărie de top din București, unde a reușit să își dezvolte stilul propriu și să se specializeze în deserturi de eveniment, oferind o alternativă spectaculoasă pentru Dessert-Bar & Candy-Bar atât ca aspect, varietate de produse, dar și ca gust.

Susține afacerile mici!

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției