GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Bonus Visa*

*La fiecare achizitie cu cardul Visa a unuia sau mai multor vouchere de +50 lei îți adăugăm 10 lei, iar pentru +100 lei îți adăugăm 25 lei.

Card Valoric - Merani Desserts

Sunt multe feluri in care fiecare dintre noi putem sprijini afacerile mici in aceasta perioada.
Cel mai simplu si mai la indemana este sa cumperi acum un gift card sau un voucher pe care sa il folosesti dupa ce trece nebunia asta.
Pentru ca poate asigura supravietuirea unui business la care tii. Si mai important decat atat poate oferi o minima siguranta si protectie oamenilor care lucreaza pentru aceste business-uri.

#sustinemafacerilemici

50 Lei / card
Cumpără Card

Ajută-ne să te îndulcim în continuare!

Merani Desserts este un laborator de cofetărie deschis în 2019 și are ca obiect crearea unor produse sănătoase și moderne din gama premium, în procesul de producție fiind folosite numai ingrediente naturale de cea mai bună calitate, precum ciocolată belgiana și frișcă naturală franțuzească. Produsele noastre sunt proaspete și nu conțin conservanți sau coloranți artificiali.

Pastry chef-ul nostru, Georgiana, s-a format alături de Pastry Chefs de talie mondială precum Antonio Bachour, Amaury Guichon, Nina Tarasova, Gregory Doyen, Richard Hawke, Ksenia Penkina, iar în această formare se adaugă experiența profesională dobândită în laboratoarele de cofetărie de top din București, unde a reușit să își dezvolte stilul propriu și să se specializeze în deserturi de eveniment, oferind o alternativă spectaculoasă pentru Dessert-Bar & Candy-Bar atât ca aspect, varietate de produse, dar și ca gust.

Susține afacerile mici!

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției
Campanie susținută de
partener
partener
partener
Îţi place proiectul nostru?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.