GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Bonus Visa*
*Primești mai mult când plătești cu Visa:
Dacă ai un card Visa, fiecare achiziţie de peste 50 de lei îți aduce 10 lei în plus, iar orice achiziție de minimum 100 de lei îţi aduce 25 lei. (Regulament campanie)

Meron Cluj

Cluj Cafenele & Ceainării

Misiunea noastră este să promovăm industria cafelei de specialitate. Prăjim cafea, bem cafea, învățăm despre cafea și împărtășim cunoștințele despre cafea.

30 Lei / card
Cumpără Card

Pasiunea noastră pentru cafeaua de specialitate este împărtășită de fermierii care monitorizează și controlează îndeaproape etapele de creștere, recoltare și procesare a boabelor de cafea.

Misiunea noastră este să promovăm industria cafelei de specialitate. Prăjim cafea, bem cafea, învățăm despre cafea și împărtășim cunoștințele despre cafea. Pasiunea noastră pentru cafeaua de specialitate este împărtășită de fermierii care monitorizează și controlează îndeaproape etapele de creștere, recoltare și procesare a boabelor de cafea.

Cafea proaspăt prăjită în Transilvania la Meron Roastery

Am deschis Meron Roastery în numele unei cafele de specialitate mai bună. Prăjitoria noastră este un deliciu pentru iubitorii de cafea, o experiență pentru prăjitori, o oportunitate de a cumpăra o pungă de cafea unică. Descoperiți boabele de cafea proaspăt prăjite în inima Transilvaniei. Prăjim pentru cafenele noastre proprii, pentru întreprinderile care apreciază o cafea de specialitate fină în propria locație și pentru #peopleofMeron care doresc să aducă experiența Meron acasă

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției
Campanie susținută de
  • partener
  • partener
  • partener
Vrei să susții afacerile mici?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.