GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Meron Cluj

Cluj Cafenele & Ceainării

Misiunea noastră este să promovăm industria cafelei de specialitate. Prăjim cafea, bem cafea, învățăm despre cafea și împărtășim cunoștințele despre cafea.

30 Lei / card
Cumpără Card

In Cluj-Napoca, Cardurile Cadou pot fi folosite doar pentru Meron Napoca, Central, Teatru, Platinia, Vivo si Iulius.

 

Pasiunea noastră pentru cafeaua de specialitate este împărtășită de fermierii care monitorizează și controlează îndeaproape etapele de creștere, recoltare și procesare a boabelor de cafea.

Misiunea noastră este să promovăm industria cafelei de specialitate. Prăjim cafea, bem cafea, învățăm despre cafea și împărtășim cunoștințele despre cafea. Pasiunea noastră pentru cafeaua de specialitate este împărtășită de fermierii care monitorizează și controlează îndeaproape etapele de creștere, recoltare și procesare a boabelor de cafea.

Cafea proaspăt prăjită în Transilvania la Meron Roastery

Am deschis Meron Roastery în numele unei cafele de specialitate mai bună. Prăjitoria noastră este un deliciu pentru iubitorii de cafea, o experiență pentru prăjitori, o oportunitate de a cumpăra o pungă de cafea unică. Descoperiți boabele de cafea proaspăt prăjite în inima Transilvaniei. Prăjim pentru cafenele noastre proprii, pentru întreprinderile care apreciază o cafea de specialitate fină în propria locație și pentru #peopleofMeron care doresc să aducă experiența Meron acasă

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției