GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Card Valoric - Mille Crepes

București Dulciuri

Cui nu-i plac clătitele? Asta am întrebat și noi, împreună cu Chef Daniel Andrieș, unul dintre cei mai talentați bucătari din România, împreună cu care am creat combinații surprinzătoare, pline de savoare și imaginație. O multitudine de rețete de clătite cu influențe mediteraneene, dar și asiatice, de la dulce la sărat, de la delicat la intens. Clătite cu bezea, măr caramelizat sau crunchy biscuits, ori clătite cu somon, creveți sau pui. Găsești la noi tot ce poftești

30 Lei / card
Cumpără Card

O mare de pasiune pentru arta culinară, dăruire și entuziasm, o doză picantă de curaj și imaginație, amestecate toate cu dragoste și grijă față de oameni. Acestea au fost ingredientele magice din rețeta Mille Crepes, alese cu atenție alături de Chef Daniel ANDRIEȘ.

Chef Daniel este unul dintre bucătarii talentați ai României, purtat de emoție și pasiune în toate creațiile sale ingenioase și apetisante. L-am cunoscut în urmă cu mulți ani la un eveniment culinar și de atunci a devenit prietenul nostru. „Chefi la cuțite” a fost pentru Daniel încă un moment prin care și-a surprins publicul și mentorii. Am avut mereu în comun dorința și plăcerea de a ridica preparatele culinare la un alt nivel. La rang de artă.

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției