GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Card Valoric - MORO Coffee & Juice

Buzău Cafenele & Ceainării

MORO coffee & smoothie bar s-a nascut din dorinta a doi tineri de a aduce pe piata din Buzau o experinta noua in ceea ce priveste consumul de cafea si a sucurilor proaspete din fructe si legume.

30 Lei / card
Cumpără Card

Astfel, intr-un mediu prietenos si relaxant, veti fi intampinati de mireasma cafelei proaspat prajite de al carei rasfat papilar va puteti bucura ToGO sau ToSTAY. Boabele atent selectate, prajite cu grija si iscusinta echipei de specialisti de la Origo, macinate pe loc, sunt extrase intr-un sirop de cafea, numit Espresso, care dezvolta diferite gusturi si arome in preparatele noastre.
Sustinatori ai unei alimentatii echilibrate, echipa de la MORO incurajeaza consumul de fructe si legume venind in intampinarea oaspetilor nostrii cu diferite retete de freshuri si smoothiuri care asigura organismului vitaminele si minerale de care are nevoie.
Pentru a completa meniul unui inceput de zi perfect am creat un mic dejun intr-un pahar cu iaurt cu alune sau cu granola care va asigura sursa de proteine si fibre necesara unei zile solicitante.
Ramane doar sa va convingeti!

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției