GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Card Valoric - Pain au cafe

București Cafenele & Ceainării

PAIN AU CAFE a inceput cu Matei si un prajitor de cafea.
Aici gasesti cafea proaspat prajita, croissanti buni, burgeri, bere artizanala si sucuri proaspete.

30 Lei / card
Cumpără Card

Un Coffee Shop, o burgerie, o berarie, o dar si o pravalie cu sucuri proaspete din fruncte. Ce pune la un loc toate acestea?

Pasiunea noastra pentru cafea, patisserie, mancare gustoasa si bauturi naturale dar si pentru o bere buna, in general pentru tot ce e bun, cat se poate de sanatos, proaspat si local adica facut in Bucuresti sau macar pe aici pe la noi... Mirosurile de cafea proaspat prajita sau de patiserie aburinda se amesteca cu cele de fruncte proaspat stoarse si de briosa scoasa din cuptor. Un amestec de gusturi, mirosuri si arome care suntem singuri ca o sa te incante.

O fuziune intre urban food si coffee lab cu arome de Bucuresti. Experienta unui astfel de loc o da in primul rand calitatea produselor dar si pasiunea si dragostea cu care e gandit si facut fiecare detaliu, modul de prezentaresi conceptul locului. Daca vrei sa iei o gura de aer proaspat, poti sa iti bei cafeaua pe bancutele din fata pravaliei si sa asculti muzica orasului.

Ce poate fi mai placut decat savurarea unei cafele super atent prajite, intr-o cafenea urbana, in propriile ganduri sau alaturi de prietenii tai. Daca la aceasta experienta se adauga si un croissant cu unt, un burger bine facut, un suc proaspat de fructe, te bucuri pe deplin de conceptul urban pe care Pain au cafe ti-l ofera.

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției