GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Bonus Visa*
*Primești mai mult când plătești cu Visa:
Dacă ai un card Visa, fiecare achiziţie de peste 50 de lei îți aduce 10 lei în plus, iar orice achiziție de minimum 100 de lei îţi aduce 25 lei. (Regulament campanie)

Card Valoric - PIATRAONLINE

București Magazine

Piatraonline e un connaisseur prietenos, întotdeauna entuziasmat să colaboreze cu oameni care îi împărtășesc pasiunea pentru design. Comunicăm simplu, transparent, inteligent și întotdeauna informat, pentru că fiecare proiect la care lucrăm devine cel mai important proiect. Suntem curioși să înțelegem viziunea clientului și nu credem că există vreo cerință care să fie prea exigență. Apreciem și împărtășim grija pentru detalii.

500 Lei / card
Cumpără Card

 

Ne dorim să le oferim tuturor iubitorilor de frumos sau de design, fie că sunt specialiști ai domeniului, sau simpli beneficiari, posibilitatea să își transforme viziunea în realitate. Fiecare proiect nou este asemenea unei pânze albe, iar noi avem întreaga paletă de culori. Gama de produse selectate cu grijă și showroom-ul în care o prezentăm sunt create pentru a-i face pe toți pasionații de design să se simtă "like a kid in a candy store". Echipa noastră de specialiști alege materialele conform celor mai înalte standarde de calitate, dar și conform tendințelor la nivel global, pentru a maximiza potențialul fiecărui proiect în parte. Nu credem în limite și compromisuri. Provocăm fiecare client să se lase purtat pe culmile imaginației, pentru că suntem pregătiți să ducem fiecare proiect mai departe.

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției
Campanie susținută de
  • partener
  • partener
  • partener
  • partener
Vrei să susții afacerile mici?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.