GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Short Tasting Menu & Wine Pairing Kané - New Romanian Cuisine

București Restaurante

O călătorie de 15 preparate cu gusturi atent echilibrate, bazate exclusiv pe ingrediente locale și acompaniate de cele mai bune vinuri autohtone.

560 Lei / card
Cumpără Card

Primăvara aceasta, pornim împreună într-o nouă călătorie cu gusturi, arome și texturi originale, curioși să descoperim preparatul care v-a impresionat cu adevărat.
Cel mai nou meniu Kané-New Romanian Cuisine este o explorare a detaliilor subtile ce afirmă multele ore și încercări dedicate pregătirii unui meniu care să spună o poveste despre schimbarea anotimpurilor.

Așteptați-vă la o abordare care presupune un nivel ridicat de atenție la detalii și o tehnică culinară menite sa pună în valoare ingrediente exclusiv locale, pregătite într-o manieră contemporană. Un ingredient simplu, dar pus în contextul potrivit, poate deveni unul dintre cele mai spectaculoase preparate din meniu. O explozie a gustului balcanic, o răsfrângere de amintiri atât de familiare.

O călătorie de 15 preparate cu gusturi atent echilibrate, bazate exclusiv pe ingrediente locale și acompaniate de cele mai bune vinuri autohtone.

Termeni și Condiții
  • Program: Miercuri-Sambata incepand cu 18.30.
  • Rezervările se pot face exclusiv via ialoc.
  • Pentru orice detalii suplimentare sau cereri speciale ne puteți contacta la hello@groupkane.com.
  • Vă rugăm să ne comunicați dacă aveți anumite alergii sau sensibilități culinare.
  • La notă se va adăuga 11% sub forma de service charge pentru ospitalitate.
  • Kané acceptă doar plata cu cardul bancar.