GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Card Valoric - SoftWash 50

București Magazine

Spălătorie profesională de haine deschisă de o profesionistă în domeniu, cu o experiență de opt ani. Spălătoria se bazează pe folosirea unui proces inovativ și sustenabil de curățare umedă (wet cleaning).

50 Lei / card
Cumpără Card

La SoftWash îți spălăm și curățăm hainele și îți spunem cum să ai grijă de ele și acasă, pentru a te bucura cât mai mult timp de ele. Pentru spălare, folosim ultimul proces de curățare ecologică apărut pe piață, acela de wet cleaning. Tehnologia folosește ca solvent, apa în loc de detergenții chimici, ceea ce face din wet cleaning o alternativă ecologică la dry cleaning. Pentru călcare și finisarea hainelor tale avem la dispoziție utilije inovative, pe bază de abur.
Primul proiect de sustenabilitate pe care te invităm să participi este cel de #reciclareumerașe. În acest sens vei găsi la recepție un stander de umerașe unde le poți lasă pe cele pe care nu le mai folosești.

Mai mult decât o spălătorie

Fondatoarea Ana-Maria Stoica este specialistă în domeniul textilelor și pune la dispoziție experiența ei de opt ani pentru:

1. traininguri cu angajații din spălătorii și pentru antreprenorii din domeniu;
2. testarea de materiale pentru designerii vestimentari;
3. workshop-uri pentru persoanele ce vor să prelungească viața hainelor.

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției