GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Bonus Visa*
*Primești mai mult când plătești cu Visa:
Dacă ai un card Visa, fiecare achiziţie de peste 50 de lei îți aduce 10 lei în plus, iar orice achiziție de minimum 100 de lei îţi aduce 25 lei. (Regulament campanie)

Card Valoric - Studium on flowers

București Magazine

Abonament LUNAR sau 4x happiness delivery

Abonamentul lunar este un rasfat cu flori frumoase pentru acasa ta. Sau un fel frumos, de a oferi flori cuiva drag pe care vrei sa il rasfeti. Acest cadou neobisnuit ii reaminteste la momentul oportun despre frumusetea florilor si magia gesturilor mici. Includem 4 livrari, saptamanale. Sau, ai flexibilitatea sa alegi tu frecventa de livrare.

(daca mai este loc > Buchetele noastre se inspira din felul in care oamenii traiesc si converseaza cu florile in casele lor, in momentele cele mai intime. Abordarea este una proaspata, pentru ca noi credem puternic in frumusetea neimblanzita.

700 Lei / card
Cumpără Card
Despre Cardul "Card valoric - 700 Lei" - Studium on flowers

STUDIUM on Flowers este un serviciu de livrare de flori, acasa si la birou, pe baza de abonament. 
Tu decizi dimensiunea buchetului si frecventa de livrare iar noi ne ocupam de restul. Poti comanda flori proaspete cu livrare saptamanala, bilunara sau lunara pentru tine sau cadou pentru cineva drag. 

Selectam cele mai proaspete flori disponibile in sezon pentru a-ti oferi un buchet frumos si diferit la fiecare livrare. Buchetele noastre se inspira din felul in care oamenii traiesc si converseaza cu florile in casele lor, in momentele cele mai intime. Abordarea este una proaspata, pentru ca noi credem puternic in frumusetea neimblanzita a florilor. 

Descopera mai multe despre noi pe
www.studiumonflowers.ro
https://www.instagram.com/studiumonflowers/
https://www.facebook.com/studiumonflowers/

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției
  • Cardul poate fi folosit pentru livrari in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti
Campanie susținută de
  • partener
  • partener
  • partener
Vrei să susții afacerile mici?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.