GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Card Valoric - Sweetology

București Dulciuri

Cheesecake si inghetata artizanala (gelato), produse zilnic in laboratorul propriu din locatie, folosind exclusiv ingrediente naturale de baza: fructe proaspete, ciocolata, paste de fistic sau alune 100%, lapte si frisca din lapte de la producatori renumiti. Nu folosim arome, conservanti sau coloranti. Produsele noastre sunt mereu proaspete.

30 Lei / card
Cumpără Card

Gelato, spre deosebire de inghetata de larg consum, este mai densa si mai cremoasa, si se serveste la o temperatura mai apropiata de 0°C. Papilele gustative sunt mai putin “amortite” si aceasta este explicatia pentru care aroma ingredientului de baza, fie el ciocolata sau fruct, se simte distinct si puternic fara a avea nevoie de alti adjuvanti. Folosim o cantitate minima de zahar, de diferite tipuri, pentru a nu acoperi gustul de baza si pentru a pastra subtilitatile aromelor acestuia. Cunoasterea artei prepararii gelato ne permite sa exploram gusturi neobisnuite poate pentru consumatorul roman, depasind sfera gusturilor clasice cu care ne-am obisnuit.

Astfel am incercat gelato pe baza de bauturi alcoolice (vin fiert, gin tonic, Aperol Spritz, Mojito) sau ingrediente culinare surprinzatoare: avocado cu nachos, branza cu mucegai, parmezan si altele. Chiar reteta proprie Sweetology este o combinatie de suc de grapefruit roz si Aperol, cremoasa si cu gust specific fresh-amarui, fara lapte – deci potrivita si pentru consumatorii vegani sau in perioadele de post.

 

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției