GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Bonus Visa*
*Primești mai mult când plătești cu Visa:
Dacă ai un card Visa, fiecare achiziţie de peste 50 de lei îți aduce 10 lei în plus, iar orice achiziție de minimum 100 de lei îţi aduce 25 lei. (Regulament campanie)

Card Valoric - Sweetology

București Dulciuri

Cheesecake si inghetata artizanala (gelato), produse zilnic in laboratorul propriu din locatie, folosind exclusiv ingrediente naturale de baza: fructe proaspete, ciocolata, paste de fistic sau alune 100%, lapte si frisca din lapte de la producatori renumiti. Nu folosim arome, conservanti sau coloranti. Produsele noastre sunt mereu proaspete.

60 Lei / card
Cumpără Card

Gelato, spre deosebire de inghetata de larg consum, este mai densa si mai cremoasa, si se serveste la o temperatura mai apropiata de 0°C. Papilele gustative sunt mai putin “amortite” si aceasta este explicatia pentru care aroma ingredientului de baza, fie el ciocolata sau fruct, se simte distinct si puternic fara a avea nevoie de alti adjuvanti. Folosim o cantitate minima de zahar, de diferite tipuri, pentru a nu acoperi gustul de baza si pentru a pastra subtilitatile aromelor acestuia. Cunoasterea artei prepararii gelato ne permite sa exploram gusturi neobisnuite poate pentru consumatorul roman, depasind sfera gusturilor clasice cu care ne-am obisnuit.

Astfel am incercat gelato pe baza de bauturi alcoolice (vin fiert, gin tonic, Aperol Spritz, Mojito) sau ingrediente culinare surprinzatoare: avocado cu nachos, branza cu mucegai, parmezan si altele. Chiar reteta proprie Sweetology este o combinatie de suc de grapefruit roz si Aperol, cremoasa si cu gust specific fresh-amarui, fara lapte – deci potrivita si pentru consumatorii vegani sau in perioadele de post.

Termeni și Condiții
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție
  • Cardul este valabil 12 luni de la data achiziției
Campanie susținută de
  • partener
  • partener
  • partener
Vrei să susții afacerile mici?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.