Cum funcționează ialoc Card Cadou

Dacă ai cumpărat vreodată o cartelă preplătită, deja știi cum funcționează. Oarecum. Cardurile Cadou sunt experiențe culinare sau bahice (cine romantice, degustări de vinuri, brânzeturi etc) gândite special de ialoc și localurile partenere. În general, meniurile sunt combinații unice care nu pot fi comandate decât în urma achiziționării unui card cadou. Cardurile cadou pot fi folosite o singură dată, dar sunt transmisibile. Deci îi poți da mamei tale un card cumpărat pentru tine (sau pe care l-ai primit în dar).

background

1. Intri pe cadou.ialoc.ro


Și îți alegi localul în care vrei să mergi/ trimiți un prieten (sau mai mulți)

2. Evaluezi experiența aleasă


Paginile meniurilor conțin descrieri cât mai fidele (mmm, fidea) ale experienței

5. Faci plata

Procesatorul nostru de plăți este BrainTree, o companie fondată în 2007 care acum este o divizie a PayPal.

3. Alegi numărul de participanți

Un card cadou e o experiență de grup. Adică de minimum 2 persoane.

6. Folosești cardul cadou

Poți prezenta cardul, în orice formă îl deții, personalului din local. Imprimat, pus pe un tricou sau într-o rezervare. 

4. Decizi cum vrei să îl trimiți


Dacă achiziționezi cadoul pentru altcineva, îi putem trimite noi un email personalizat în numele tău.

Cum folosești cardurile cadou

Recomandarea noastră este să folosești codul cardului cadou într-o rezervare făcută prin ialoc. Dar, dacă preferi să nu faci o rezervare și îți priește adrenalina, poți imprima PDFul care conține instrucțiunile de folosire pentru a-l arăta personalului din local. Desigur, poți folosi și telefonul mobil, laptop-ul, tableta sau răbojul electronic dacă dorești. Validitatea codului e tot ce conteaza.

background

1. Intri pe ialoc.ro

Sau descarci aplicația ialoc și cauți localul.

2. Configurezi o rezervare

Îți alegi data, ora și numărul de persoane cu care ieși la masă.

3. Adaugi codul cardului

Scrii codul din emailul sau pdful primit în câmpul de mesaje al rezervării.

4. Finalizezi rezervarea

Trimiți rezervarea și te bucuri de experiență.