GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

#CafeaPentruSpitale

Suntem hotarati ca in perioada urmatoare sa facem tot ce putem pentru a ajuta atat afacerile mici, cat si spitalele din Romania.
De aceea incepand de azi lansam initiativa #CafeaPentruSpitale.

Nu am găsit afaceri care să corespundă criteriilor selectate

Cu ajutorul vostru vom trimite cafea boabe sau macinata catre spitalele din linia intai.
De ce nu cafea deja preparata, ai putea intreba?
Din 3 motive.

  1. Pentru ca zilele astea nimeni nu are timp sa coboare de pe sectii sa ia cafeaua de la poarta. Dureaza si ore intregi pana cand ajung sa o bea. Rece.
  2. Pentru ca in marea majoritate a spitalelor, pe sectii oamenii s-au organizat si isi pot prepara cafeaua singuri. Fie au masini automate in care pun boabe, fie au cafetiere pentru care au nevoie de cafea macinata. Asa isi pot prepara oricand vor o cafea buna si calda. Zi sau noapte.
  3. Este mult mai sigur din toate punctele de vedere. O interactiune minima cu boabele, o expunere minima pentru oamenii care livreaza si cei care primesc.

Cum functioneaza:

  1. O cafea costa 4 RON (cost minim care acopera strict costul cafelei si costurile operationale al fiecarui coffee shop/prajitorie care se va alatura initiativei)
  2. Avem un voucher special de 5 cafele la 20 RON. Cumpara unul sau oricate vouchere vrei,
  3. La fiecare 50 de cafele cumparate de voi, trimitem 1 kg de cafea catre spitale, kilogram din care pot prepara 60-70 de cafele pentru personalul medical
  4. In fiecare saptamana vom posta pe site si pe pagina noastra de Facebook suma stransa din vouchere si copii ale proceselor verbale de predare / primire impreuna cu cantitatile de cafea livrate spitalelor.
  5. In functie de cantitatea de cafea stransa livrarile se vor face o data sau de doua ori pe saptamana.

O initiativa a Beans&Dots si ialoc.ro sustinuta de Rename, oamenii curajosi si voluntari care vor livra cafeaua catre spitale.

Campanie susținută de
partener
partener
partener
Vrei să susții afacerile mici?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.