GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Bun venit pe cadou.ialoc.ro!

Inainte de a folosi serviciile noastre, te rugam sa citesti acesti termeni si conditii pe care i-am citit si recitit de zeci de ori, incercand sa le reducem dimensiunile si sa le crestem claritatea. Am reusit cu succes sa transformam textul initial in ceva foarte clar. Cat despre lungime… codrii patriei se bucura ca nu trebuie sa imprimam informatiile din aceasta pagina.

In masura in care ai nelamuriri cu privire la aspectele prezentate in cele ce urmeaza, te invitam sa te adresezi echipei noastre la adresa de e-mail cadou@ialoc.ro. De altfel, asteptam sugestiile tale si te incurajam sa ne scrii pentru a ne ajuta sa iti oferim experiente si oportunitati de cadouri memorabile.

1. Serviciile noastre

1.1. Descriere

Cadou.ialoc.ro (denumita in continuare “platforma”) este o platforma online adresata persoanelor care vor sa-si daruiasca lor sau celor dragi o iesire in oras si o experienta culinara dintre cele promovate de echipa noastra (denumita in continuare “echipa ialoc”). Platforma este disponibila si sub forma de aplicatie mobila care poate fi descarcata gratuit.

Noi oferim utilizatorilor diverse recomandari si oportunitati de achizitionare a unor carduri cadou pentru a beneficia de serviciile unor localuri precum restaurante, baruri sau ceainarii din toata tara.

Astfel, platforma promoveaza carduri cadou care se regasesc:

- fie sub forma valorica fixa (ex. card valoric de 200 lei)

- fie sub forma de experienta (ex. cina intr-un skybar). 

Cardurile valorice permit comandarea oricarui produs din meniul localului, in limita sumei achitate. Astfel, din nota totala de plata va fi scazuta valoarea cardului, urmand a fi achitata doar diferenta (daca este cazul).

Cardurile sub forma de experienta sunt construite in jurul unui meniu prestabilit (de exemplu risotto cu fructe de mare, mousse de ciocolata si un pahar de prosecco). Daca alegi sa comanzi altceva din meniu, produsul respectiv va fi achitat separat localului.

1.2. Comanda

In ceea ce priveste plasarea comenzii, vei observa ca aceasta se realizeaza foarte simplu si ca, dupa achizitionare, echipa ialoc iti trimite cardul direct pe adresa de e-mail indicata in formularul de comanda. 

Alegerea cardului se face prin selectarea localului dorit si apasarea butonului Cumpara card  aflat sub descrierea si pretul fiecarui produs. Odata selectat produsul, se va deschide o noua pagina in care te informam asupra datei pana la care cardul este valabil (ex. 6 luni de la data cumpararii) si iti solicitam sa iti configurezi cardul. Aceasta presupune sa selectezi cantitatea (prin alegerea numarului de persoane) si sa ne furnizezi datele tale de contact, datele de facturare si de plata.

Plata se poate realiza doar dupa acceptarea termenilor si conditiilor si a politicii de confidentialitate, cu cardul de debit sau de credit, prin apasarea butonului Confirma si plateste. Procesatorul nostru de plati este Braintree.

Atunci cand vrei sa trimiti unul sau mai multe dintre cardurile comandate unui prieten, ai posibilitatea de a completa datele sale de contact (nume si adresa e-mail) precum si de a alege ziua in care doresti sa il primeasca si mesajul asociat cadoului. Cardul cadou poate fi daruit oricui dupa achizitionare, dar daca l-ai comandat pentru o anumita persoana si nu vrei sa mai ai grija transmiterii cardului, poti alege de la inceput ca noi sa ii trimitem direct cardul persoanei dorite, la data specificata de tine. In situatia in care introduci in platforma datele prietenului tau, trebuie sa te asiguri ca ai acordul acestuia pentru divulgarea datelor catre Ialoc si prelucrarea datelor de catre Ialoc, inclusiv pentru trimiterea cardului prin email, fiind exclusiv raspunzator din punct de vedere legal.

Odata ce accepti termenii si conditiile si efectuezi plata prin card bancar de debit/de credit, vei primi pe adresa ta de e-mail confirmarea comenzii, cardul cadou si factura. In cazul in care nu iti apare mesajul in inbox, te rog sa verifici si in directorul bulk/spam. In masura in care banuiesti ca ai introdus adresa de email gresit si nu ai primit cardul, te rugam sa ne contactezi.

Daca ai selectat optiunea de trimitere card catre un prieten, noi ii vom trimite acestuia cardul cadou pe adresa de e-mail indicata de tine, la data efectuarii comenzii sau la o alta data selectata de tine. Odata ce cardul a fost transmis, te vom informa si pe tine.

Pentru orice sugestii sau intrebari, ne poti contacta telefonic la numarul de telefon +40765905261 de luni pana vineri, in intervalul 10:30-17:30 sau oricand la adresa de e-mail cadou@ialoc.ro si pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/ialoc.romania 

2. Utilizare card

2.1. Descriere

Ceea ce este esential de retinut in ceea ce priveste utilizarea cardului este ca acesta:

  • poate fi utilizat inauntrul termenului sau de valabilitate calculat de la data achizitionarii;
  • este divizibil si poate fi folosit de mai multe ori, pana la epuizarea sumei ramase (in afara cazurilor in care in termenii si conditiile aferente cardului este precizat altfel, spre exemplu Cardul Ialoc pentru restaurante NU este divizibil).

Durata de valabilitate a cardului apare mentionata atat la momentul efectuarii comenzii, cat si pe cardul cadou primit pe e-mail.

Durata de valabilitate a cardului inseamna perioada in care acesta poate fi folosit la localul pentru care a fost achizitionat. In situatia in care cardul nu a fost utilizat in aceasta perioada, detinatorul pierde dreptul de a-l mai folosi ulterior.

La fel, daca ai comandat un card experienta care continea in meniu antreu, fel principal si desert si la data utilizarii nu ai luat desertul nici macar la pachet, nu il vei putea lua cu o alta ocazie pe baza aceluiasi card.  

2.2. Modalitati

Cardul poate fi utilizat in mod independent sau prin folosirea aplicatiei ialoc (disponibila pe iOS si Android si pe https://ialoc.ro), prin care poti rezerva online o masa in oras, fara sa suni.

Utilizarea independenta presupune prezentarea la restaurant cu cardul cadou- fie prin prezentarea cardului atasat e-mailului (direct cu telefonul mobil), fie prin prezentarea cardului printat.

Folosirea cardului prin intermediul aplicatiei de rezervari online ialoc, presupune ca odata cu efectuarea rezervarii, sa introduci la rubrica “Mentiuni rezervare” codul de activare inscris pe cardul cadou comandat. Avantajul folosirii aplicatiei online consta in notificarea in avans a localului cu privire la serviciul la care te astepti/beneficiul tau, ceea ce te poate scuti de exemplu de o asteptare indelungata pentru pregatirea unui anumit fel de mancare sau de grija lipsei de baterie la telefon cand trebuie sa prezinti cardul ospatarului.

Prin urmare, va rugam sa retineti aceste aspecte atat inainte de a comanda si alege cardul, cat si dupa aceea, la momentul folosirii sau daruirii acestuia.

3. Returnare

3.1 Descriere 

Intelegem daca, ulterior achizitionarii cardului cadou, ajungi sa te razgandesti cu privire la decizia luata. De aceea, noi iti oferim posibilitatea de a returna cardul in termen de 14 zile calendaristice de la achizitionare si de a obtine restituirea pretului platit direct in contul din care ai realizat plata.

Mentionam ca returul poate fi realizat doar in cazul in care cardul nu a fost utilizat. Cardul se considera utilizat in momentul in care destinatarul acestuia se prezinta la localul asociat cardului si plaseaza o comanda pe baza cardului.

Solicitarea de retur poate fi inaintata doar de persoana care a comandat si platit cardul si doar in termenul de 14 zile calendaristice de la achizitionare.

Tot ce trebui sa faci este sa ne trimiti un email cu contul in care ai vrea sa iti trimitem banii la cadou@ialoc.ro de pe adresa de email folosita la achizitionarea cardului. 

Odata ce ai completat formularul de retur noi verificam starea cardului (utilizat/neutilizat) si daca solicitarea de retur a fost realizata in termen si iti vom trimite un e-mail de infirmare/confirmare a solicitarii de retur.

Suma aferenta cardului cadou returnat in mod corespunzator iti va fi restituita in contul transmis in formularul de retur in termen de maxim 10 zile calendaristice de la plasarea returului.

4. Servicii si conditii de utilizare

4.1 Descriere

Acest document contine termenii si conditiile de utilizare ale site-ului cadou.ialoc.ro si a aplicatiilor conexe si reglementeaza: a) conditiile in care platforma Ialoc si aplicatiile mobile conexe pot fi utilizate b) conditiile in care cardurile cadou pot fi achizitionate; c) conditiile in care orice alte servicii disponibile pot fi utilizate.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii sau a oricarei prevederi cuprinse in prezentul document atrage obligatia utilizatorului de a inceta vizitarea/ accesarea platformei. Accesarea sau vizitarea in continuare a platformei, a oricarei pagini din aceasta si/sau utilizarea Serviciilor puse la dispozitie, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a tuturor Termenilor si Conditiilor.

Termenii si conditiile poti fi modificati oricand, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Noua versiune a termenilor si conditiilor va putea fi regasita in cadrul platformei cu mentiunea "versiune modificata la data de …."

cadou.ialoc.ro este un marketplace si un intermediar pentru localuri care pune la dispozitie un site pe internet si o aplicatie mobila prin intermediul carora utilizatorii pot achizitiona carduri cadou la localurile partenere ialoc. Platforma este detinuta de IALOC SRL, persoana juridica romana, cu sediul social in Str. Radu Popescu, Nr. 10, Bl. 32A, Sc. A, Et. 3, Ap. 14, 130131, Camera 1, Targoviste, jud. Dambovita, avand numar de inregistrare in Registrul Comertului J15/556/2018 si cod unic de inregistrare 37066853 (denumita in continuare „Ialoc”).
Pentru evitarea oricarui dubiu, Ialoc faciliteaza procesul de achizitie al cardurilor cadou, insa achizitia acestora are loc direct intre comparator (utilizatorul) si local (vanzatorul). Pe cale de consecinta, raportul juridic aferent achizitiei oricarui card cadou se naste direct intre cumparator si local, Ialoc fiind exonerat de raspundere in orice situatie.

Echipa noastra face eforturi pentru a asigura o descriere cat mai precisa a cardurilor cadou si a produselor si serviciilor asociate acestora, precum si a experientelor puse la dispozitie de localurile prezente pe platforma noastra (atat printr-o prezentare narativa cat si prin fotografii), astfel incat orizontul de asteptare al celor care aleg un anumit card pentru a fi utilizat intr-un anumit local sa corespunda achizitiei realizate. Cu toate acestea, raspunderea apartine in totalitate localurilor atat cu privire la furnizarea produselor si serviciilor asociate cardurilor cadou, cat si cu privire la acuratetea descrierilor. Totodata ialoc nu gestioneaza in niciun fel reclamatiile pe care le-ati putea avea cu privire la produsele sau modalitatea de prestare a serviciilor de vreunul dintre localuri. 

4.2. Garantii si restrictii 

Singurul aspect gestionat de echipa ialoc este managementul cardurilor cadou. Astfel, garantiile oferite de ialoc clientilor nostri vizeaza aspectele operationale ale achizitionarii si utilizarii cardurilor cadou emise de localurile partenere. Ialoc se angajeaza sa asigure o descriere cat mai fidela a cardurilor, sa preia comenzi, sa asigure plata in conditii de siguranta si sa transmita clientilor factura aferenta cardurilor achizitionate. In plus, Ialoc se asigura de emiterea in mod corespunzator a cardurilor.

Este important de retinut ca specificul produselor, serviciilor si activitatilor localurilor partenere, in special comercializarea de bauturi alcoolice, impune ca utilizatorii cardurilor cadou sa fie persoane majore. Prin urmare, desi folosirea site-ului este permisa si persoanelor cu varsta minima de 14 ani cu acordul parintilor, folosirea cardurilor cadou in vederea achizitionarii anumitor produse poate fi restrictionata conform legii si permisa doar persoanelor majore.

In acelasi timp, pot aparea restrictii in utilizarea cardurilor cadou ca urmare a faptului ca unele localuri isi rezerva dreptul de selectare a clientelei sau impun anumite coduri vestimentare. Ialoc nu este raspunzatoare pentru gestionarea unor astfel de situatii, insa in astfel de cazuri, beneficiarul cardului poate opta pentru returnare card (daca mai este in termen) sau poate darui cardul unei alte persoane.

Avand in vedere ca prin intermediul platformei Ialoc asigura suport tehnologic, servicii operationale si de intermediere a cardurilor cadou emise de localurile partenere, orice reclamatie asociata produselor sau serviciilor aferente cardurilor sau rezultand din interactiunea cu personalul localului partener va fi adresata si solutionata de localul respectiv.

Astfel, este important de retinut ca localul partener este singurul responsabil de continutul ofertelor, de serviciile pe care el le va desfasura ca urmare a acestor oferte si de consecintele pe care aceste servicii le pot avea. Localul partener este cel care isi asuma integral raspunderea fata de utilizatori pentru eventualele intarzieri, anulari, erori sau vicii ale produselor si serviciilor oferite prin platforma, pentru furnizarea si derularea in conditii necorespunzatoare sau in alte conditii decat cele prevazute in oferte sau in legislatia in materie, precum si pentru orice restrictii impuse de legislatie sau de institutii publice.

Ialoc este doar mandatat de localul partener sa incaseze in numele si pe seama sa pretul cardurilor cadou oferite prin intermediul platformei. Prin urmare, Ialoc nu detine niciun control asupra calitatii serviciilor prestate/produselor furnizate de localul partener si nu poate monitoriza modalitatea sau conditiile in care acestea sunt executate sau daca acestea respecta prevederile legale. De aceea, utilizatorul nu va putea invoca sau angaja in niciun mod raspunderea Ialoc pentru continutul ofertelor sau pentru activitatile desfasurate in urma ofertelor localului partener ori pentru consecintele de orice fel ale acestora.

Totusi, vom lua in considerare orice feedback primit din partea clientilor nostri privind experientele avute ca urmare a utilizarii cardurilor pentru a imbunatati experientele viitoare sau ale altor utilizatori si pentru a gestiona corespunzator parteneriatul cu localurile prezente pe platforma.

Totodata, utilizatorul intelege ca in anumite situatii exceptionale cardul cadoul nu va putea fi folosit desi se afla in perioada de valabilitate, de exemplu atunci cand localul isi suspenda sau inceteaza activitatea. In situatiile in care cardul cadou nu va putea fi folosit, localul se obliga sa restituie contravaloarea acestuia direct catre persoana care l-a achizitionat. Intr-o atare situatie, va rugam contactati direct localul, Ialoc neasumandu-si nicio obligatie de a restitui contravaloarea cardurilor cadou care nu au putut fi utilizate.

Indiferent de eforturile noastre, uneori pot aparea diferite probleme, sub forma de erori, virusi, instabilitate software si altele. Din aceasta cauza, echipa ialoc nu isi poate asuma raspunderea pentru functionarea corecta si continua a platformei web si a aplicatiilor iOS si Android, a activitatii online a oricarui utilizator sau a continutului oricarei informatii transmise online (site-uri terte, corespondenta purtata cu utilizatorii si orice alte interactiuni intre noi, localurile partenere si utilizatori). De asemenea, Ialoc nu poate garanta integritatea datelor transmise sau stocate in sistemele sale, precum si lipsa virusilor din corespondentele sau paginile sale de web.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Ialoc este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea platformei.

Garantiile Ialoc se limiteaza astfel la depunerea eforturilor rezonabile pentru a corecta erorile identificate si efectua demersurile necesare si oportune pentru a asigura un management eficient al cardurilor cadou si functionalitatea la parametri optimi a plaformei. 

4.3. Obligatii utilizatori 

Utilizatorii platformei vor respecta termenii si conditiile de utilizare trasate in prezentul acord, precum si obligatiile care decurg in mod direct si indirect din acestea si din lege. In acest sens, utilizatorul:

- se obliga sa furnizeze date corecte in interactiunile si comunicarile cu platforma si sa mentina confidentialitatea acestora;

- isi asuma responsabilitatea pentru actiunile sale pe platforma, aplicatii conexe si pe website-urile partenerilor nostri si in locatiile acestora;

- nu va publica si nu va permite publicarea de continut sau materiale obscene, vulgare, amenintatoare, defaimatoare sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare;

- nu va abuza de functionalitatea platformei si nu va intreprinde nicio actiune ce poate aduce daune platformei, incluzand dar nefiind limitate la, introducerea de virusi, cod malefic, modificarea, copierea sau stergerea oricarei informatii de pe platform;

- este de acord sa furnizeze date cu caracter personal necesare pentru achizitia cardurilor cadou;

- nu va folosi platforma pentru activitati de spam in nici un fel, incluzand campanii electorale, colectarea de nume sau adrese de mail sau orice fel de date puse la dispozitie prin intermediul platformei sau aplicatiilor conexe.

Utilizatorul suporta raspunderea totala pentru acuratetea si confidentialitatea datelor furnizate, precum si pentru activitatea sa pe platforma, utilizarea frauduloasa, abuziva, accesul neautorizat, copierea sau modificarea de date, imagini, sau orice parte a platformei si aplcatiilor conexe fiind interzisa.

Utilizatorul va notifica imediat Ialoc in cazul compromiterii adresei de e-mail sau a oricaror date legate de interactiunea cu platforma.

Ialoc nu va putea fi tinut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din neindeplinirea oricaror obligatii asumate de oricare utilizator, din imposibilitatea utilizarii platformei, ori din interpretarea eronata a continutului platformei sau a conditiilor de utilizare a acesteia.  

Ialoc isi rezerva dreptul de a inchide, suspenda sau altera accesul oricarui utilizator la platforma sau la oricare parte a acesteia, fara notificare si fara dovezi, ca urmare a suspiciunilor de utilizare abuziva si contrar scopului platformei si aplicatiilor conexe.

5. Copyright si drepturi de autor

Ialoc detine exclusiv materialele publicate pe acest site, incluzand toate fisierele, imaginile, filmele, articolele, logo-urile care fac parte din conceptul cadou.ialoc.ro. Fara acordul nostru prealabil si scris nu este permisa reproducerea sub nici o forma, pe niciun suport si prin niciun canal a oricarei parti din site-ul si aplicatiile cadou.ialoc.ro  

Platforma noastra contine si imagini, logo-uri si linkuri catre alte site-uri (exemplu www.facebook.com, www.instagram.com si www.twitter.com), acestea fiind proprietatea site-urilor si entitatilor respective. 

Celelalte informatii (descrieri, imagini, logo-uri) care nu fac parte din conceptul cadou.ialoc.ro apartin partenerilor site-ului. Orice utilizare a acestor informatii este permisa numai cu acordul expres al acestora.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de e-mail cadou@ialoc.ro 

6. Clauza exonerare raspundere

Utilizatorul cadou.ialoc.ro accepta ca folosirea platformei si site-urilor conexe se face integral pe raspunderea si riscul sau. Aceasta platforma si continutul sau sunt puse la dispozitie "asa cum sunt".

Atat Ialoc cat si colaboratorii, angajatii, partenerii sai sau alte terte parti implicate in orice fel in publicarea, operarea si activitatea platformei (web si mobile), precum si angajatii, directorii sau colaboratorii lor nu garanteaza ca folosirea platformei este lipsita de erori si neintrerupta sau ca toate  informatiile, serviciile, ofertele sau cardurile furnizate prin platforma sunt corecte si lipsite de vicii de orice tip.

Ialoc nu isi asuma nici o raspundere, risc, garantie sau conditie, fie ea directa sau indirecta, expresa sau implicita, incluzand dar nefiind limitata la titluri de drepturi de autor, parteneriat, tranzactie si/sau folosire a oricarui produs sau serviciu de pe platforma sau site-urile partenere.

Sub nici o forma si in nici un caz, Ialoc nu va fi trasa la raspundere pentru nicio pierdere sau prejudiciu, fie el direct, indirect, accidental sau nu, ca si consecinta sau rezultat al sau in relatie cu acest acord si interactiune. Sub nici o forma si in nici un caz, raspunderea Ialoc fata de un utilizator nu va fi mai mare decat suma platita de catre acesta pentru cardul cadou achizitionat.

7. Dispozitii privind achizitia cardurilor cadou de sprijin in perioada COVID-19

Atunci cand achizitionati un card cadou pentru a sprijini o afacere inchisa sau aflata in dificultate ca urmare a pandemiei covid-19 intelegeti ca:

  • veti putea utiliza cardul cadou in local numai dupa ce acesta se va redeschide
  • exista riscul ca anumite localuri sa isi inceteze activitatea si dvs. sa nu puteti utiliza cardul cadou;
  • exista riscul ca anumite localuri sa isi inceteze activitatea si dvs. sa nu puteti utiliza cardul cadou; intr-o atare situatie localul se obliga la restituirea contravalorii cardului cadou in cel mai scurt timp;
  • Ialoc nu isi asuma nicio raspundere in situatia in care nu veti mai putea utiliza cardul cadou intrucat localul isi inceteaza activitatea si/sau din orice alt motiv; Ialoc nu va fi obligat sa va restituie contravaloarea cardurilor cadou, sa emita un alt card cadou, sa repare in orice alt mod prejudiciul cauzat utilizatorului si/sau sa medieze conflictul dintre utilizator si local

8. Acord

Ialoc isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara o notificare, de aceea te rugam sa verifici aceasta pagina frecvent.

9. Rezolvare dispute

Cadou.ialoc.ro este un concept ce apartine Ialoc, avand datele mentionate mai sus in prezentul document.

Eventualele dispute vor fi solutionate pe cale amiabila intre Ialoc  si utilizator. Legea aplicabila este legea din Romania, iar instantele din Romania vor avea drept exclusiv de solutionare a oricaror conflicte sau dezacorduri rezultand din accesul, vizitarea, folosirea platformei intre utilizatori si Ialoc- detinatorul platformei.

Prezenta versiune a T&C este valabila incepand cu data: 10/05/2020.

Vrei să susții afacerile mici?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.