GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI CO-ORGANIZAZTORUL, REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

  • Organizatorul campaniei promotionale IALOC S.R.L., persoana juridica româna, cu sediul social in Targoviste, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Dambovita sub nr. J15/556/2018, cod unic de inregistrare (CUI): 37066853, cod de inregistrare fiscala (CIF): RO37066853, avand contul IBAN: RO79BTRLRONCRT0380556104 deschis la Banca Transilvania, legal reprezentata legal de Dl. Măgureanu Cosmin - Director General (denumit in continuare “Organizatorul”).

    Si

    Co-Organizatorul campaniei promotionale intitulat "Raiffeisen Bank #sustineafacerilemici" (Campania promotionala) este Raiffeisen Bank S.A., persoana juridica romana, societate administrata in sistem dualist, cu sediul in Bucuresti, Calea Floreasca, nr. 246C, Cladirea Sky Tower, sector 1, cod postal 014476, CUI 361820, Cod de inregistrare in scopuri de TVA RO361820, numar de ordine in Registrul Comertului J40/44/1991, Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J40/44/1991, inregistrata in Registrul Bancar cu nr. RB-PJR-40-009/1999, avand un capital social in suma de 1.200 milioane lei, integral varsat(denumit in continuare co-organizator).

    Decizia de derulare a Campaniei Promotionale, conform regulilor stabilite prin prezentul Regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Prin participarea la aceasta Campanie Promotionala, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament si legislatiei aplicabile.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

  • Campania promotionala va fi lansata la data de 03 septembrie 2020 si se va desfasura pana la data de 30 noiembrie 2020, inclusiv.
    Campania promotionala se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 4. AFACERILE PARTICIPANTE

  • Prezenta campanie are ca scop sustinerea micilor afaceri din domeniile horeca, magazine, ateliere si scoli de dans, saloane de infrumusetare, producatori locali sau divertisment si din considerente ce tin de solidaritate sociala, considerente fondate pe dificultatile pe care aceste afaceri le intampina, iar organizatorul printr-o atitudine proactiva atrage diversi parteneri in prezenta campanie din dorinta de a recompensa persoanele ce achizitioneaza de la aceste entitati bunuri/servicii viitoare. Afacerile participante la campanie sunt existente pe piata din Romania, fiind identificate in Anexa 1 la prezentul Regulament si vor fi denumite in continuare “Afacerile Participante”.

    Organizatorul, incepand cu data de incheiere a Campaniei, este exonerat de orice obligatie sau raspundere fata de participanti, iar Afacerile Participante sunt pe deplin responsabile fata de comportamentul si indeplinirea obligatiilor ce rezida din achizitia realizata de catre participanti si care constituie o achizitie independenta de prezenta Campanie. Pentru evitarea oricarei erori de intelegere ori de interpretare, participantii iau la cunostinta si accepta ca participarea la Campanie se fondeaza pe diligenta de a achizitiona un voucher de la una din Afacerile Participante ceea ce genereaza un raport juridic direct intre participantul achizitor si Afacerea Participanta; niciuna dintre dispozitiile prezentului Regulament neputand fi interpretata ca o asociere a Organizatorului cu Afacerile Participante, ori ca o obligatie a Organizatorului fata de participantii achizitori cu privire la modul de executare a obligatiilor si responsabilitatilor Afacerilor Participante.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI

  • 5.1 Participarea in cadrul Campaniei implica indeplinirea cumulativa si a urmatoarelor cerinte:

    1. Participantul trebuie sa aiba drept de participare potrivit prevederilor Sectiunii 6 de mai jos;
    2. Participantul trebuie sa faca (i) dovada achizitiei cu un card VISA de debit valid a unuia sau mai multor carduri valorice in cadrul aceleiasi tranzactii si (ii) cardurile valorice sa aiba valoarea de minim* 50 de lei (TVA inclus) pentru o singura Afacere Participanta.
      *Pentru achizitii de carduri valorice ce depasesc valoarea minima 100 de lei (TVA inclus) si sunt multiple nu se acorda un numar multiplu de premii: de ex. ca urmare a unei achizitii de 300 de lei (TVA inclus) se acorda doar 1 (un) premiu (constand intr-un voucher), la o singura tranzactie.
    3. Inscrierea se va face exclusiv in perioada Campaniei, respectiv 03.09.2020, ora 00:00:01 - 30.11.2020, ora 23:59:59, prin intermediul website-ului cadou.ialoc.ro/raiffeisen, iar participantii trebuie sa respecte pasii de inscriere prevazuti/indicati la Sectiunea 6.2 de mai jos;
    4. Un Participant unic poate achizitiona carduri valorice in Campanie pana la o valoare toata de 600 lei inscrie


    Un Participant unic este definit de acelasi numar card VISA (unicitatea unui utilizator este data de prima si ultimele 4 cifre ale cardului);
    Toate achizitiile de carduri valorice care nu vor respecta conditiile prezentate in prezentul punct 5.1. nu vor fi validate ca facand parte din aceasta Campanie si, drept urmare, nu li se vor aloca niciun premiu.

  • 5.2 Modalitatea de inscriere in Campanie:
    Participantii se pot inscrie in Campanie online, cu parcurgerea obligatorie a urmatorilor pasi:

    • Accesarea link-ului https://cadou.ialoc.ro/raiffeisen;
    • Selectarea uneia dintre Afacerile Participante listate;
    • Selectarea tipului de card valoric dorit pentru achizitionare (exista Afaceri Participante care detin mai multe tipuri de carduri valorice);
    • Sa apese (click) pe butonul „Cumpara card”;
    • Sa se asigure ca valoarea achizitiei pentru acest tip de card valoric emis pentru Afacerea Participanta selectata depaseste suma minima 50 de lei (TVA inclus) verificand:
      • Fie valoarea cardului valoric sa depaseasca suma minina;
      • Fie alegand un numar suficient de carduri valorice astfel incat valoarea totala a lor sa depaseasca suma minima (se aplica pentru cardurile valorice cu valoare sub 50 de lei – TVA inclus).
    • Sa completeze formularul de inscriere disponibil pe aceasta pagina si care contine urmatoarele campuri si bife:
      • Prenume (obligatoriu)
      • Nume (optional)
      • E-mail (obligatoriu)
      • Telefon (obligatoriu)
      • *Sunt de acord cu termenii și conditiile precum şi cu Politica de confidenţialitate
      • Înțeleg și sunt de acord cu regulamentele campaniei #sustinemafacerilemici 
      • *Inteleg și sunt de acord ca [nume Afacere Participanta] se poate inchide in ciuda ajutorului meu, caz in care [nume Afacere Participanta] se angajeaza sa imi restituie contravaloarea cardului cadouToate campurile marcate cu * sunt obligatorii. Nebifarea campurilor duce la imposibilitatea inscrierii in promotie.
    • Pentru ca inscrierea sa fie finalizata, dupa completarea informatiilor solicitate in formular, Participantul trebuie sa apese butonul „Confirma si plateste [valoarea achizitiei setate]”.
      Participantul va fi directionat in mod automat catre platforma procesatorului de plati online.
      Pentru finalizarea tranzactiei si pentru ca inscrierea in Campanie sa fie valida, consumatorul va trebui sa introduca urmatoarele date de pe un card VISA in pagina procesatorului de plata:
      • nume, prenume detinator card
      • numarul cardului VISA (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii);
      • data de expirare card VISA (luna/an);
      • ultimele trei cifre de pe spatele cardului VISA (inscriptionate pe banda cu semnatura Participantului, definite ca si cod de Securitate CVV).
  • Nu se percepe niciun comision Participantului pentru tranzactiile cu cardul VISA efectuate prin intermediul site-ului https://cadou.ialoc.ro/raiffeisen.

SECTIUNEA 6. DREPTUL DE PARTICIPARE

    • Campania promotionala este deschisa tuturor persoanelor fizice care indeplinesc conditiile de participare descrise la Sectiunea 6 de mai jos.
    • Pot participa toate persoanele fizice, descrise mai sus, cu exceptia angajatilor Raiffeisen Bank S.A., ai societatilor Lion Communication, VISA Romania, Mediapost HitMail, ialoc.ro si ai furnizorilor-parteneri ai Organizatorului in aceasta campanie promotionala, precum si a rudelor de gradul I (copii si parinti) si sotului/sotiei celor mentionati mai sus.
    • Persoanele fizice descrise in cadrul prezentei sectiuni, care indeplinesc conditiile de participare si de validare la Campania promotional sunt inscrise automat in Campania promotionala, putand castiga garantat premiile prezentei Campanii.

SECTIUNEA 7. CONDITIILE DE PARTICIPARE LA CAMPANIA PROMOTIONALA. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

  • La aceasta Campanie promotionala pot participa toate persoanele fizice care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
    • au varsta de minimum 18 ani impliniti la data inceperii campaniei promotionale, respectiv la data de 03 septembrie 2020;
    • detin cont curent cu un card de debit VISA de la Raiffeisen Bank atasat la data inceperii campaniei;
    • isi deschid un cont curent, cu card de debit VISA de la Raiffeisen Bank atasat pe durata desfasurarii campaniei.

SECTIUNEA 8. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

  • Toate premiile se acorda garantat, din randul clientilor care indeplinesc cumulativ conditiile de la punctul 7 de mai sus.
    • 1.000 de premii constand intr-un Voucher*, in valoare de 10 LEI (TVA inclus), valabil pentru achizitia de bunuri si servicii de la Afacerea Participanta la care Participantul a achizitionat initial cardul valoric, care se vor acorda participantilor care achizitioneaza unul sau mai multe carduri valorice in cadrul aceleiasi tranzactii in valoarea de minim* 50 de lei (TVA inclus) dar nu depasesc valoara de 100 de lei (TVA inclus), pentru o singura Afacere Participanta.
    • 1.000 de premii constand intr-un Voucher*, in valoare de 25 de LEI (TVA inclus), valabil pentru achizitia de bunuri si servicii de la Afacerea Participanta la care Participantul a achizitionat initial cardul valoric, care se vor acorda participantilor care achizitioneaza unul sau mai multe carduri valorice in cadrul aceleiasi tranzactii in valoarea de minim* 100 de lei (TVA inclus), pentru o singura Afacere Participanta.
  • Voucherul acordat ca premiu in cazul prezentei Campanii poate fi utilizat timp de 1 an de zile de la achizitionare lui.
  • Valoarea totala a premiilor este de maximum 35.000 LEI, TVA inclus.
  • Castigatorii premiilor oferite in cadrul Campaniei nu au posibilitatea de (i) a inlocui premiile cu alte bunuri (ii) nu pot solicita schimbarea caracteristicilor/ parametrilor premiilor castigate si (iii) nu pot solicita contravaloarea in bani a voucherului.
  • In cadrul prezentei Campanii, un Participant poate castiga maximum 12 premii, pe toata durata Campaniei.
  • Oraganizarorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra numarului de vouchere oferire, respectiv suplimentarea numarului acestora.

SECTIUNEA 9. VALIDAREA SI DESEMNAREA CASTIGATORILOR. ACORDAREA PREMIILOR

  • 9.1 Premiile, constand intr-un voucher, din cadrul Campaniei se vor acorda castigatorilor dupa validarea inscrierilor (procesul de validare va consta in verificarea conditiilor de participare) si se vor acorda in ordinea cronologica a inscrierilor efectuate. Astfel, voucherele de 10 lei se acorda primilor Participanti inscrisi ce indeplinesc conditiile de participare (valoare minim de achizitie intre 50 si 100 de lei), in limita numarului maxim de 1000 de premii, iar voucherele de 25 de lei se acorda primilor Participanti inscrisi ce indeplinesc conditiile de participare (valoare minim de achizitie de peste 100 de lei), in limita numarului maxim de 1.000 de premii, ale caror inscrieri sunt valide conform Regulamentului Oficial.
    Dupa validare si desemnare drept castigatori, acestia vor primi urmatorul e-mail:
    • pentru castigatorii voucherelor de 10 lei:
      „Raiffeisen Bank si VISA iti ofera fiecare un voucher in valoare de 10 lei, in total 20 lei de care te poti bucura la [Afacerea Participanta].”
    • pentru castigatorii voucherelor de 25 de lei:
      „Raiffeisen Bank si VISA iti ofera fiecare un voucher in valoare de 25 de lei, in total 50 lei de care te poti bucura la [Afacerea Participanta].”
  • 9.2 Daca un premiu nu se acorda ca urmare a neindeplinirii de catre Participant a uneia sau a mai multor conditii de validare, premiul respectiv se va acorda urmatorului Participant care intruneste conditiile de validare, pana la epuizarea numarului de premii specificat la art. 7.1 sau pana la finalul perioadei de desfasurare a Campaniei.
  • 9.3 Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiile daca tranzactiile efectuate de Participanti nu indeplinesc conditiile de validare.
  • 9.4 In cazul in care premiile acordate de Organizator sunt refuzate de catre participanti, acestia vor fi invalidati, iar premiile se vor acorda urmatorilor participanti cronologic inscrisi, care intrunesc conditiile de validare (pana la epuizarea premiilor). In situatia in care vor exista premii care nu au fost acordate pana la sfarsitul perioadei de desfasurare a Campaniei, acestea raman in proprietatea Organizatorului.
  • 9.5 Premiile acordate de VISA fac obiectul unui regulament separat, disponibil la adresa: https://cadou.ialoc.ro/regulament-visa.

SECTIUNEA 10. INTRAREA IN POSESIE A PREMIILOR

  • Intrarea in posesia premiilor se va realiza prin transmiterea unui e-mail catre participantii desemnati castigatori care vor primi prin e-mail premiul constand intr-un voucher de la Raiffeisen Bank in valoare de 10 lei, sau de 25 de lei, corespunzator premiului oferit de Organizator (pentru transmiterea premiului se va trimite un e-mail separat fata de fluxul utilizat in cadrul comunicarii uzuale cu privire la achizitia voucherelor valorice). E-mail-ul de confirmare este trimis de catre ialoc.ro.
    Pentru ca se utilizeaza cardul VISA de la Raiffeisen Bank, suma se dubleaza, iar castigatorul va primi pentru un voucher achizitionat de minim 50 lei, suma de 20 lei iar pentru un voucher de minim 100 lei, suma de 50 lei.

SECTIUNEA 11. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE RAIFFEISEN BANK

  • Datele cu caracter personal ale participantilor la campania promotionala sunt prelucrate in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date astfel cum acestea sunt prevazute de Regulamentul General privind Protectia Datelor nr. 679/2016, legislatia subsecventa in aceasta materie si respectiv Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

  • Datele cu caracter personal captate prin documentatia contractuala aferenta produsului de card de debit Visa si respectiv prin documentatia mentionata la punctul 9 “VALIDAREA SI DESEMNAREA CASTIGATORILOR. ACORDAREA PREMIILOR” al prezentului Regulament precum si datele pe care le genereaza pe baza acestora, respectiv: cod client, daca este cazul:
    • sunt prelucrate in vederea indeplinirii scopurilor prezentei campanii promotionale, respectiv promovarea campaniei.
  • Categoriile de date supuse prelucrarii in scopurile identificate anterior sunt urmatoarele:
    • numele si prenumele titularului produsului card de debit Visa;
    • elemente de identificare documentatie contractuala aferenta produsului card de debit Visa;
    • informatii privind produsul de card de debit Visa, inclusiv data contractarii, perioada detinerii produsului si utilizarea produsului (tranzactii efectuate cu cardul de debit Visa).

  • Persoanele vizate de activitatea de prelucrare efectuata de catre Raiffeisen Bank, este clientul titular al produsului card de debit Visa.

  • In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate, Raiffeisen Bank S.A. va prelucra datele cu caracter personal pe durata campaniei promotionale, precum si ulterior, atunci cand exista o necesitate de afaceri legitima pentru a proceda astfel (de exemplu, pentru a va furniza informatiile solicitate sau pentru a ne respecta obligatiile legale, fiscale sau contabile). Este posibil ca, in urma indeplinirii termenelor legale de arhivare, Banca sa dispuna anonimizarea datelor, lipsindu-le astfel de caracterul personal si sa continue prelucrarea datelor anonime pentru scopuri statistice.

  • Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, Raiffeisen Bank S.A. poate dezvalui datele cu caracter personal catre urmatoarele categorii de destinatari: Persoana vizata, reprezentantii legali sau conventionali ai Persoanei vizate, reprezentantii Raiffeisen Bank S.A., alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele Raiffeisen Bank S.A., entitatile din Grupul Raiffeisen, parteneri contractuali ai Raiffeisen Bank S.A. si ai entitatilor din Grupul Raiffeisen, imputerniciti ai Raiffeisen Bank S.A. in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, autoritatea judecatoreasca, autoritati publice centrale, autoritati publice locale, organizatii internationale, furnizorii de servicii si bunuri, organizatii de cercetare a pietei.

  • In prezent, in vederea indeplinirii scopurilor mai sus-mentionate este posibil ca Raiffeisen Bank S.A. sa transfere anumite categorii de date cu caracter personal in afara Romaniei, in state din cadrul UE/ SEE: Austria, Germania, Marea Britanie, Slovacia, Ungaria, cat si in afara UE/SEE, catre Statele Unite ale Americii. Pentru transferurile in afara UE/SEE, Banca isi va intemeia transferul datelor cu caracter personal pe baza clauzelor contractuale standard adoptate la nivelul Comisiei Europene sau alte garantii recunoscute de lege.

  • Este posibil ca pe parcursul desfasurarii activitatii, statele de transfer mai sus mentionate sa se modifice. Puteti obtine o lista actualizata cu statele unde se transfera datele cu caracter personal accesand Politica privind protectia datelor cu caracter personal si confidentialitatea, disponibila la link-ul https://www.raiffeisen.ro/despre-noi/politica-de-confidentialitate/.

  • Persoanele vizate beneficiaza de urmatoarele drepturi in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal:
    1. Dreptul la informare = dreptul persoanei vizate de a fi informata cu privire la identitatea si datele de contact ale operatorului si ale Responsabilului cu protectia datelor, scopurile in care se face prelucrarea datelor, categoriile de date cu caracter personal vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenta drepturilor prevazute de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal pentru persoana vizata si conditiile in care pot fi exercitate;
    2. Dreptul de acces la date = dreptul persoanei vizate de a obtine de la operatorul de date (precum Banca si Biroul de Credit) la cerere si in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele cu caracter personal care o vizeaza, sunt sau nu prelucrate de catre acesta;
    3. Dreptul la rectificare = dreptul persoanei vizate de a obtine, la cerere si in mod gratuit, rectificarea datelor inexacte care o privesc, precum si completarea datelor incomplete;
    4. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) = dreptul persoanei vizate de a obtine, la cerere si in mod gratuit, in masura in care sunt indeplinite condițiile prevazute de lege, ștergerea datelor cu caracter personal care privesc acea persoana;
    5. Dreptul la restrictionarea prelucrarii = dreptul persoanei vizate de a obtine, la cerere si in mod gratuit, in masura in care sunt indeplinite condițiile prevazute de lege, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioara a acestora;
    6. Dreptul la portabilitatea datelor = dreptul persoanei vizate de a primi, la cerere si in mod gratuit, datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obișnuit și intr-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Raiffeisen Bank S.A. catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite condițiile prevazute de lege);
    7. Dreptul la opozitie = dreptul persoanei vizate de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele cu caracter personal care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, in masura in care sunt indeplinite condițiile prevazute de lege;
    8. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale = dreptul persoanei vizate de a cere si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate (incluzand crearea de profiluri) care produce efecte juridice in privinta persoanei vizate sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
    9. Dreptul de a se adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal = dreptul persoanei vizate de a se adresa cu plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislația aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, care au fost incalcate.

  • In cazul in care prelucrarea datelor cu caracter personal este intemeiata pe consimtamantul persoanei vizate, aceasta dispune de dreptul de a retrage acest acord, in orice moment, fara ca acest lucru sa afecteze legalitatea prelucrarii efectuate deja pe baza consimtamantului exprimat anterior.

  • Pentru detalii suplimentare cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre Raiffeisen Bank S.A., precum si cu privire la drepturile de care beneficiati in acest context si respectiv pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa va adresati printr-o cerere (pe suport hartie/in format electronic, prin e-mail) catre: centrala@raiffeisen.ro.
    De asemenea, aveti posibilitatea de a contacta si Responsabilul privind Protectia Datelor la nivelul Raiffeisen Bank S.A, la urmatoarea adresa de e-mail: dpo@raiffeisen.ro

  • Organizatorul asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal prelucrate in conformitate cu prevederile legale. Accesul la informatiile tratate drept confidentiale va fi limitat la acele persoane, care prin natura activitatii desfasurate, este necesar sa ia cunostinta de aceste informatii in scopul ducerii la indeplinire a scopului raporturilor juridice nascute in relatie cu banca. Aceste persoane sunt tinute sa respecte caracterul confidential al acestor informatii, asumandu-si, la randul lor, obligatia de a asigura si pastra confidentialitatea acestor date si informatii si de a le prelucra in conformitate cu cerintele legale.

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

  • Organizatorul se obliga (daca este cazul) sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori, in cadrul acestei promotii, in conformitate cu Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

SECTIUNEA 13. LITIGII

  • Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, acestea vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente, in conformitate cu prevederile legislatiei romane.

SECTIUNEA 14. INTRERUPEREA/INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

  • Campania va putea fi intrerupta pentru durata determinate si/sau va putea inceta doar in caz de forta majora asa cum aceasta este definita de lege si/sau printr-o decizie unilaterala a Organizatorului campaniei promotionale, dar nu inainte de a anunta participantii prin publicarea pe site-ul si https://www.raiffeisen.ro si https://cadou.ialoc.ro/raiffeisen
    Organizatorul are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea Campaniei. Instiintarea referitoare la incetarea Campaniei va fi comunicata cu cel putin 5 zile inainte de data incetarii acesteia pe site-ul https://www.raiffeisen.ro si https://cadou.ialoc.ro/raiffeisen.

SECTIUNEA 15. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

  • Regulamentul Campaniei este disponibil, cu titlu gratuit, pe pagina de web a Organizatorului https://www.raiffeisen.ro si https://cadou.ialoc.ro/raiffeisen pe intreaga perioada de desfasurare a campaniei. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament prin Acte Aditionale, eventualele modificari intrand in vigoare dupa ce acestea vor fi facute publice pe site-ul https:// www.raiffeisen.ro si https://cadou.ialoc.ro/raiffeisen. Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea participantilor de a respecta prevederile prezentului Regulament.

  • Organizator,
    IALOC

  • Co-organizator,
    Raiffeisen Bank

ANEXA nr. 1 la Regulamentul Oficial al Campaniei
“#sustinemafacerilemici!”
(“Campania”)
- Informatii cu privire la Afacerile Participante –

Wineful
(WINEFUL S.R.L.)
Restaurant Diplomat
(HOTPOINT NETWORK SRL)
STEAM Coffee Shop
(STEAM COFFEE SRL)
Noeme
(SAVOR EVENTS SRL)
Restaurant Grano
(GRANO & PARTNERS SRL)
Caffeine Coffee To Go
(CAFFEINE COFFEE TO GO SRL)
Out of Office
(COFFEEVORE 26 SRL)
Fabrica Grivita
(FABRICA GRIVITA SRL)
Bernschütz & Co
(NOVEMBER TIMES S.R.L.)
Cafeneaua Mad Goat
(GOATS COFFEE S.R.L.)
Ganesha Caffe
(GANESHA VICTORIEI S.R.L.)
Ganesha Caffe
(GANESHA BRAND SRL)
Sensio Living
(SENSIO LIVING S.R.L.)
Mille Crepes
(BEST SWISS SAVEUR S.R.L.)
Ceramic Cafe
(METROPOLITAN HUB SRL)
La Cocoselul Treaz
(LA COCOSELUL TREAZ S.R.L.)
Sheida
(SHEIDA TEA HOUSE SRL)
Ceainaria Infinitea
(FOLLOW YOUR PASSION SRL)
Tasting Room by Ethic Wine
(GLOBAL GOURMET SRL)
Red Angus Steakhouse
(FABRICA OSPITALITATII S.R.L.)
Addiction The Ranch
(C & N RUSTIC FOOD S.R.L.)
Stephan Pelger
(VIVERE BLUE CONCEPT SRL)
Pasta restaurant
(PASTA RESTAURANT SRL)
Pio Bistro
(BELLA BIANCA PROD SRL)
Sweetology
(PENGUIN LAB SRL)
Lumos coffee & brunch
(UNITED CUISINE S.R.L.)
Edit by Edith
(MAVERICK CONSULTING SRL)
NOUA
(DELICIUL INIMII SRL)
Paninaro
(NOVA KOP INVEST SRL)
La Cuptor
(COFFEE TREE SRL)
Hochmeister Delikat'essen
(HOCHMEISTER SRL)
Contego The Coffee Factory
(FABRICA DE CAFEA BUNA SRL)
Garage Cafe
(GARAGE COFFEE SHOP SRL)
Matcha Bar
(MATCHA CAFE S.R.L.)
Citrick Cafe
(VERTICAL COMPLEX SRL)
Luviane
(LUVIANE ATELIER DE PARFUMERIE SRL)
Mancare cu staif
(DARES FINE SRL)
La Finca by Alioli
(LA BRASA SRL)
Amor Perfecto
(DE ORIGEN SRL)
Two Sides Records
(SALES METHODS SRL)
Switch.eat
(SWITCH EAT BISTRO SRL)
Friddi Gelato Experience
(LABORATORIO DI GELATO SRL)
Restaurant Pasaj
(VICSAR SRL)
Coffee District
(URBAN EXPERIENCE SRL)
Kidduino
(ART OF MAGIC PRODUCTION S.R.L.)
CUIB - Centrul Urban de Initiative Bune
(INTREPRINDEREA SOCIALA CUIB SRL)
Dancing Lobster
(ATLANTIC SEAFOOD HOUSE SRL)
SoftWash
(TEXTILE CARE EXPERT SRL)
First Coffee
(KIRUNA MEDIA SRL)
La Vita e Velo
(LA VITA E VELO SRL)
Tekafe
(TKF CAFEA DE SPECIALITATE S.R.L.)
Barca
(PACIFIC BIO FOOD SRL)
Mesange Fromagerie
(MESANGE FROMAGERIE SRL)
Grenier Brasserie
(EXPRESS INVENT & SOLUTIONS SRL)
Rua Beleza Studio
(RUA BELEZA STUDIO SRL)
Unison today
(UNISON BUCHAREST ONE S.R.L.)
Joy2Wander
(DEMETRA-CORPORATE FINANCE S.R.L.)
City Flowers
(NBS CREATIV SRL)
Fish House
(FISH HOUSE BY ZORAN SRL)
Le Bab
(AVANT AND PARTNERS S.R.L.)
Meron
(SLETOCOM S.R.L.)
Beans & Dots
(ZASH PRODUCT SRL)
Nail District
(ANKO ONLINE BUSINESS S.R.L.)
Crown Cafe
(IAMASI PUB TIME S.R.L.)
Bike Boutique and More
(BIKE BOUTIQUE SRL)
Cafe de fleurs
(ARCOM CONSULTING S.R.L.)
Hello Donuts
(HELLO DONUTS SRL)
Puzzle Rooms
(ENIGMA GAMES SRL)
Cuib pentru Pofte si Nazuri
(RESTAURANT CUIB S.R.L.)
Contemporan hair Space
(CONTEMPORARY HAIR S.R.L.)
Boiler Coffee Shop
(MILK AND COFFEE SRL)
Umur
(VISUITOR DM S.R.L.)
Angeline Cake Boutique
(ANGELINE CONSULTING & MANAGEMENT S.R.L.)
Restaurant Pasterra
(FINE FOOD CONCEPT SRL)
Jurnal Cafe
(TIBIAN JURNAL CAFE SRL)
Bottega del Tartufo
(TRUFART SILVA SRL)
Benzoi
(BENZOI AVIATION S.R.L.)
Cafe Central
(CNTRL MINI BISTRO S.R.L.)
Chefbox
(CHEFBOX INTEGRATED SERVICES S.R.L.)
Ceainaria GreenTea
(GREENTEA HOUSE S.R.L.)
Artizthick Dance Studio
(ARTIZTHICK CENTER SRL-D)
Captain Bean
(CB CSPOT SRL)
Captain Bean ISAC
(OUTSMARTERS GENERATION S.R.L.)
Dianei 4
(CAFFE DIANEI SRL)
iVy Specialty Coffeeshop
(IVY ROSETTI SRL)
MAIZE farm to table
(MAIZE FOOD SRL)
Lexico
(LEXICO FOOD SERVICES S.R.L.)
Rocca by The Jar
(THE JAR BAR & PUB SRL)
MORO Coffee & Juice
(TERRA FOOD SRL)
Frez
(FREZ LIFE SRL)
Calbau
(UNDERWEAR PRODUCTION S.R.L.)
Refresh CoffeeShop
(GHS CENT SRL)
Two Minutes Coffee Shop
(BIO UTOPIA SRL)
Pain au cafe
(COFFEE PROJECT SRL)
SmartMobile
(ACZ SMARTMOBILE SRL)
Spatiu Tehnic
(MURA SOLUTIONS S.R.L.)
Meron
(DEKAS COFFEE INVEST S.R.L.)
Fix MAD
(ROOTS & SODA SRL)
Bio bio Gelato
(BIO BIO FACTORY S.R.L.)
Meron
(MERON FRANCHISES S.R.L.)
Maison du Savon
(ROMAR COMMUNICATION INCORPORATED SRL)
AM PM Coffee and More - Sibiu
(BEANS & MORE S.R.L.)
First cup Brasov
(OUR COFFEE HOUSE S.R.L.)
ORYGYNS Specialty Coffee
(SINGLE ORYGYNS SRL)
Massif MTB & BC Experience
(MASSIF MTB & BC EXPERIENCE S.R.L.)
Chef SOSIN
(SAVON DETRE S.R.L.)
Burger Van Bistro
(BURGER VAN BISTRO SRL)
Healthylicious
(HEALTHYLICIOUS S.R.L.)
Vino e Sapori
(VINO E SAPORI SRL)
ARTelier
(ARTELIER DE CREATIE SI RECREATIE S.R.L.)
Clay Play
(CLAY PLAY SRL)
Merani Desserts
(DELISSERTS EVENTS S.R.L.)
Eat.
(EAT COMBINATION S.R.L.)
Club Robert
(DOSOFTEI FLORIN INTREPRINDERE INDIVIDUALA)
Urbanist
(WE BUILD THE HYPE SRL)
Bob de dulce
(FAIRY GOODIES S.R.L.)
Maison des Crepes
(RESTAURANT BUSINESS CONSULTING MANAGEMENT SRL)
Aftăr Stube
(DH CHAMBERS S.R.L.)
JUNO Breakfast & Wine
(BWLOCAL S.R.L.)
Restaurant DaDa
(FRIENDS LIVING ROOM SRL)
Koketerie
(OMNIVORES DILEMMA SRL)
Flip Flop Bistroteca
(FLIP FLOP SEA S.R.L.)
DropShot Coffee Roasters
(FIRST DROP COFFEE ROASTERS SRL)
Velo Coffee
(ZOPADA SRL)
Foto Film 365
(FOTO & FILM 365 SRL)
Crama Sibiana
(BGB SERVICES & INVEST SRL)
Habitat Concept Room
(COFFEE TALK S.R.L.)
PIATRAONLINE
(ROCK STAR CONSTRUCT SRL)
Innerpreneur
(INNERPRENEUR S.R.L.)
Ostra Berdo
(HUTIRA ADELA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA)
VINO Wines & More
(WINES AND MORE EXPERIENCE SRL)
Greenarium
(DESIGN VERDE VIU S.R.L.)
Studium on flowers
(IN THE MOOD FOR FLOWERS S.R.L.)
Terasa Florilor
(PREDOLEANU SRL)
B3ton Restobar
(CANDIANO BURGER BAR SRL)
Curtea Berarilor
(ANCIENT PUB SRL)
Viscri 125
(2 VISCRENI S.R.L.)
Viscri 32 - White Barn & Blue House
(VIS DE VISCRI S.R.L.)
Experience Transylvania
(EXPERIENCE TRANSYLVANIA GUESTHOUSES SRL)
My Transylvania
(REKY TRAVEL CLUB S.R.L.)
Nutriento
(NUTRIENTO CEREAL S.R.L.)
Dragomir Niculescu
(D.N. BRASSERIE S.R.L.)
IndiVan
(CONDIMENTARIUM S.R.L.)
Abel's Wine Bar
(ABELS WINE BAR AND MORE SRL)
El Pato
(DENTEXSERV SRL)
Grand cafe Van Gogh
(SMÂRDAN NO. 9 SRL)
Dulceata Veronica
(LUMIVERO COM PROD SRL)
Cent'Anni
(NURALSHAM RESTAURANT S.R.L.)
Burger Show
(MARILUCA BUSINESS CONCEPT SRL)
PlayHut
(PLAY HUT S.R.L.)
Unicorn Make-up Studio
(UNICORN MAKEUP S.R.L.)
Centrul Medical Alexis
(CENTRUL MEDICAL ALEXIS SRL)
Ograda Veseliei
(CHAMAREL SRL)
Captain Bean Oradea
(ARTHIM CAPITAL S.R.L.)
Caferino
(LONGIMANUS SERVICES SRL)
Luna's Premium Truffles
(PREMIUM TASTE CMN SRL)
Colectii Dulci
(COLECTII DULCI CONCEPT SRL)
eematico
(EEMATICO RESEARCH SRL)
Sushi Time
(SUSHI TIME SRL)
Anelyse. Gelato Artigianale
(ANELYSE CONFISERIE SRL)
Campanie susținută de
  • partener
  • partener
  • partener
  • partener
Vrei să susții afacerile mici?
Spune-le și altora despre CardCadou.
Distribuie pagina aceasta prietenilor tăi și pe rețelele de socializare. Mesajul tău ne ajută să #SustinemAfacerileMici.