GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Cardul pasionaților de gastronomie

București Timișoara Sibiu Cluj Brașov Restaurante

Pentru orice gurmand, o descoperire culinară este un motiv de bucurie. Așadar am creat un card cadou care îți oferă posibilitatea să îl consumi la unul dintre cele peste 50 de restaurante partenere, fie ca experiență la masă sau ca pachet cu bunătăți.

Produsul nu mai este disponibil

Chiar dacă sezonul cadourilor a trecut, campania ialoc de susținere a afacerilor mici continuă. Am creat un card cadou disponibil pentru gurmanzii urbani, care poate fi folosit în oricare dintre restaurantele listate mai jos.  

Avem o serie de restaurante care pregătesc specialități locale și internaționale cu un twist de creativitate și inovație în fiecare farfurie servită. 

Cum funcționează cardul cadou ialoc?

✉️ după achiziționare, primești un email din partea noastră cu toate informațiile despre cardul cadou: valoarea și valabilitatea cardului.
📍 alegi unul dintre cele peste 50 de restaurante partenere.
💳 faci o rezervare prin ialoc folosind codul cardului sau prezinți personalului restaurantului voucherul electronic primit pe email.
🍴 cardul poate fi folosit atât pentru comenzile la masă, cât și pentru comenzile to-go sau pachete cadou.

Cardul poate fi folosit în următoarele restaurante:

București

Sibiu

Timisoara

Cluj

Termeni și Condiții
  • Cardul este valabil 3 luni de la data achiziției.
  • Poți folosi cardul chiar tu sau poți să-l dăruiești cuiva drag ție.
  • Poate fi folosit în oricare dintre restaurantele listate aici.
  • Cardul este indivizibil și poate fi folosit într-un singur restaurant, într-o singură tranzacție.
  • Poți utiliza cardul pentru orice produs comercializat de restaurantul ales, atât pentru comenzile la masă, cât și pentru comenzile to-go sau pachete cadou.
  • Dacă nota de plată totală depășește valoarea cardului, diferența se va achita cash sau card (în funcție de opțiunile disponibile în restaurant).
  • Dacă nota de plată este mai mică decât valoarea cardului, atunci diferența de bani nu poate fi primită cash sau refolosită mai târziu. Voucherul se consumă într-o singură achiziție.
  • Dacă întâmpini probleme la utilizarea cardului, ne poți contacta pe email la adresa cadou@ialoc.ro sau la numărul de telefon (0725) 784 636