GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

#maideparte

București Restaurante

O experiență gastronomică oferită cadou - aceasta este propunerea Gault&Millau și ialoc. Restaurantele din comunitatea Gault&Millau merg #maideparte. Bucătarii au creat experiențe gastronomice speciale, denumite colectiv #maideparte. Cardul #maideparte emis de ialoc poate fi folosit pentru a încerca aceste meniuri speciale sau pentru oricare din felurile de mâncare și băuturile din meniul obișnuit al acestor restaurante.

Selectează valoarea cardului

Restaurantele din comunitatea Gault&Millau au fost invitate să se alăture proiectului #maideparte prin crearea unor experiențe gastronomice de sezon. Cele care au acceptat provocarea se regăsesc aici. Experiențele propuse de echipele de bucătari din aceste restaurante poartă nume ca #împlinire, #satisfacție, #marebucurie, #funkyfresh, #împreună sau #romaniagastronomică - toate transmit gândurile cele mai bune ale acestor creatori de gust, transpuse în feluri de mâncare de sezon.
O parte din aceste restaurante participante au răspuns invitației ialoc de a transforma experiențele propuse în cadouri - prin acceptarea cardului cadou #maideparte.

Cardul poate fi folosit în următoarele restaurante:

București

Sibiu

Timisoara

Cluj

 

Termeni și Condiții
  • Cardul este valabil un an de la data achiziției.
  • Cardul este indivizibil și poate fi folosit în cadrul unui singur restaurant, într-o singură tranzacție.
  • Dacă nota de plată totală depășește valoarea cardului, diferența se va achita cash sau card (în funcție de opțiunile disponibile în restaurantului).
  • Dacă nota de plată este mai mică decât valoarea cardului, atunci diferența de bani nu poate fi primită cash sau refolosită mai târziu.
  • Pentru folosirea cardului #maideparte recomandăm rezervarea online prin ialoc sau GaultMillau.
  • Poți utiliza cardul pentru orice produs comercializat de restaurantul ales, atât pentru comenzile la masă, cât și pentru comenzile telefonice to-go sau pachete cadou.
  • Lista de restaurante participante este se poate modifica, pe măsură ce se adaugă noi restaurante. De asemenea, meniurile  speciale se schimbă în funcție de sezon. Meniul afișat la momentul oferirii cardului poate fi diferit de cel din momentul experienței în restaurant. Pentru a verifica restaurantele care acceptă cardurile #maideparte, precum și meniurile speciale curente, verificați lista de mai sus și meniurile speciale ale fiecărui restaurant din platforma Gault&Millau.
  • Cardul #maideparte poate fi folosit pentru a încerca meniurile #maideparte sau pentru oricare dintre felurile de mâncare și băuturile din meniul obișnuit al restaurantelor.
  • Acest voucher este emis de IALOC SRL.
  • Dacă întâmpini probleme la utilizarea cardului, ne poți contacta pe email la adresa cadou@ialoc.ro sau la numărul de telefon (0725) 784 636.